El portal del comerciant

Noticies

 • 17 febrer 2017
  Alcoi, Ciutat del Nadal, lliura 10.000 euros a causes solidàries
  Més informació
 • 17 febrer 2017
  L’Alcalde presenta mesures per la rehabilitació de vivendes

  Es crearan ajudes per a que les famílies sense recursos puguen pagar la ITE i la rehabilitació. També es crearà una Oficina de Regeneració Urbana, que se sumarà als departaments municipals i que estudiarà cas per cas, per instar als propietaris a rehabilitar i solucionar temes jurídics com herències, expropiacions...

  L’Ajuntament vol potenciar la rehabilitació en Alcoi pel que ha preparat una sèrie de mesures que se sumaran a la tasca actual amb el propòsit de frenar la ruïna de molts edificis, i pressionar als propietaris amb recursos per a que mantinguen els seus edificis ja que aquesta és la seua obligació.

  Recordem que del total de sancions posades per part de l’Ajuntament al 2016, 146 en total, a propietaris que no han passat la ITE o que no han pres mesures,un 38% o eren vivendes de bancs o d’empreses, per tant, no existix excusa econòmica per a complir amb les obligacions i la llei. Un 63% és de particulars, per a aquells que no tinguen recursos econòmics, l’Ajuntament posarà en marxa unes subvencions per a que puguen passar la Inspecció tècnica d’edifici (ITE) i cometre les reformes necessàries.

  L’Alcalde, Toni Francés, també ha anunciat la posada en marxa d’un oficina amb un arquitecte i un jurista per a tractar cas a cas, els edificis que malgrat les sancions no compleixen la seua obligació de rehabilitar. En molts casos, les propietats són de diverses famílies, amb herències i altres conflictes jurídics que impossibiliten un acord entre els propietaris i, per tant, la no rehabilitació de l'immoble. L’oficina tractarà cada cas, i instarà amb tots els mecanismes legals actuals per a que es es rehabilite l’edifici.

  Francés ha comentat: «La solució no és la demolició sinó la rehabilitació. Només hi ha que demolir per una ruïna imminent. És cert que els problemes són gairebé en la seua totalitat, d’edificis privats però també és cert que els anteriors governs de la Generalitat i d’Alcoi no han tingut cap interès en la rehabilitació i això ens ha portat a la situació actual, sobretot, al centre de la ciutat. Per això, anem a posar tots els recursos dels que disposa l’Ajuntament d’Alcoi i a apostar de manera decidida per la rehabilitació a la ciutat d’Alcoi».

  Més informació
 • 16 febrer 2017
  LA RUTA DE LA TAPA
 • 16 febrer 2017
  RUTA DE LA TAPA

  La Ruta de la tapa, té com un dels seus valors incentivar la cultura de tapes en la ciutat i fomentar la qualitat de les mateixes.

  Data de realització: 30 i 31 de març

  Establiments participants fins al moment:

  - ASAOR ISABEL. C/ Riu Cervol nº 2

  - CAFETERÍA-BOCATERÍA TUCÁN TUCÁN. Plaza Rafael Atard nº 14

  - BAR CASA CANALES. Masía de la Cova , nº49

  - CAFÉ SANT JOAN. C/ St. Joan, nº 8

  Més informació
 • 16 febrer 2017
  LISTADO PROVISIONAL MERCADO EXTRORDINARIO DE FALLAS

  ANUNCIO

  Més informació
 • 16 febrer 2017
  ONDARA ACONSEGUEIX L’ACREDITACIÓ DEL SERVEF PER A 8 ESPECIALITATS FORMATIVES

   

   

  L'Ajuntament d'Ondara Ondara ha obtingut l'acreditació com a Entitat de formació professional per a l'ocupació concedida pel SERVEF (Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball). En haver aconseguit aquesta acreditació, l'Ajuntament d'Ondara podrà impartir huit especialitats formatives subvencionades pel SERVEF: Instal·lació i Manteniment de jardins i zones verdes; activitats auxiliars en conservació i millora de muntanyes; activitats auxiliars en agricultura; fàbriques d'obra; promoció turística i informació al visitant; dinamització d'activitats de temps lliure educatiu infantil i juvenil; atenció sociosanitària de persones en el domicili; i atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials.

  L'acreditació com a centre de formació ha estat gestionada per la Regidoria d'Ocupació i Promoció Econòmica que dirigeix José Ramiro, a través de l'oficina ADL-Afic d'Ondara. La seua obtenció permetrà impartir, en les diferents dependències municipals d'Ondara, tallers de formació i inserció laboral, tallers d'ocupació, i programes formatius per a jóvens. Amb l'objectiu d'obtindre aquesta acreditació, l'Ajuntament d'Ondara ha realitzat una inversió de 13.500 euros per a complir la normativa i dotar la nova aula de formació amb els equips informàtics necessaris, concretant-se en 15 ordinadors per a l'alumnat i un per al formador. També s'han adquirit materials per a les especialitats d'obra i jardineria.

  El Regidor de l'àrea, José Ramiro, ha destacat la importància d'aquesta acreditació del SERVEF, atès que suposa el primer pas per a poder continuar sol·licitant les ajudes que es concreten en Tallers d'Ocupació, gràcies als quals es genera ocupació i es presta un servei al municipi. Ha recalcat l'esforç realitzat per a poder oferir noves especialitats, afegint que des de l'Ajuntament d'Ondara es continuarà treballant per a ampliar l'oferta dirigida a les persones desempleades de la localitat. De fet, ja s'ha començat a tramitar l'obtenció d'un nou taller d'ocupació per a 30 persones, en tres especialitats: fàbrica d'obra (per a culminar les obres de la Plaça de Bous), jardineria (per a realitzar labors en els parcs públics municipals) i atenció sociosanitària de persones en el domicili.

   

  Més informació
 • 15 febrer 2017
  73 edición Concurso de Escaparates de Magdalena

  Desde la Concejalía de Impulso de la Actividad Económica y Empleo, se ha puesto en marcha la 73 edición del Concurso de Escaparates de Magdalena, que en esta ocasión está dotado con 1.000,00€ impuestos incluidos y diploma. Para participar en este concurso, los establecimientos comerciales interesados deberán: -. Cumplimentar y remitir el boletín de inscripción hasta el 27 de febrero de 2017, a las 14'00 horas. -. Exposición obligatoria del escaparate entre el 7 y el 26 de marzo de 2017. -. Enviar una fotografía por email a marrod@castello.es del escaparate preparado para el concurso hasta el día 7 de marzo de 2017, a las 14'00 horas. -. Se realizará una preselección de 10 escaparates, entre todas las fotografías de los escaparates recibidas. -. El día 13 de marzo de 2017, se procederá a la visita de los 10 escaparates de los establecimientos preseleccionados, de entre los cuales uno de ellos será el ganador absoluto, y se les hará entrega de diplomas de finalistas del concurso. -. Durante la semana de la Magdalena, se convocará al establecimiento ganador para el acto de reconocimiento.

  Més informació
 • 15 febrer 2017
  Taller “La comunicació que ens durà a l’èxit”

  Amb el títol "La comunicació ens portarà a l'èxit", englobat en el nou concepte de la "Tiendología", el consultor Manuel Amat tractarà d'aportar eines per a desenvolupar el pla de comunicació intern i extern d'un negoci. A més aquesta formació tractarà de millorar en les relacions personals i s'abordaran conceptes com l'assertivitat, l'empatia o l'escolta activa amb els clients i proveïdors. El Taller s'impartirà els dies 28 de febrer i 2 de març en l'Aula de Formació de CREAMA (Edifici municipal del Portal del Clot) i és totalment gratuït per a tots els comerciants i empresaris, així com per a totes les persones interessades. L'horari serà de 15:00 a 17:00 hores.

  Més informació
 • 15 febrer 2017
  Afic-Creama Xàbia programa un taller de comunicació per a comerciants i empresaris

   El ponent els parlarà de les eines per a desenvolupar el pla de comunicació intern i extern d'un negoci, a més de com millorar en les relacions personals i  abordar conceptes com l'assertivitat, l'empatia o l'escolta activa amb els clients i proveïdors.

  El taller s'impartirà els dies 28 de febrer i 2 de març en l'aula de Formació de CREAMA (Edifici municipal del Portal del Clot) i és totalment gratuït per a tots els comerciants i empresaris, així com para totes les persones interessades. L'horari serà de 15:00 a 17:00 hores.

  Amb aquestes actuacions, AFIC-Creama Xàbia tracta d'impulsar la formació permanent entre tots els seus usuaris perquè afronten els nous reptes que l'economia actual presenta, així com per a dotar d'eines estratègiques als emprenedors i empresaris de la comarca

  Més informació
 • 15 febrer 2017
  Alcoi entra a formar part del Comité Executiu de Xarxa FP

  La ciutat d'Alcoi ha entrat a formar part de la Directiva de Xarxa FP com a membre del Comité Executiu, que a partir d'ara presideix la ciutat de Munic. La decisió es va produir en la XVIII Assemblea que va realitzar aquesta important xarxa europea en la ciutat de Barcelona ahir dimarts. Al llarg de la jornada, també es va aprovar la incorporació de 3 ciutats europees, Lisboa, Brussel·les i la segona ciutat més important d'Estònia (Tartu). En l'assemblea va estar present, el regidor de Formació, Manolo Gomicia, i els tècnics de mobilitat de la ciutat.

  Recordem que Alcoi forma part de Xarxa FP des del 2012, una xarxa que permet la mobilitat d'alumnes i professorat de Formació Professional entre diferents països d'Europa, i en la que al llarg del 2016, la ciutat va ser una de les més actives, realitzant un nombre important de mobilitats, al nivell d'altres capitals com Munic o Roma. L'objectiu primordial és que els alumnes i professors alcoians milloren les seues capacitats lingüístiques i coneguen la realitat laboral i educativa d'altres països europeus, facilitant la seua formació i incorporació al món laboral. Alcoi també ha rebut al llarg d'aquests anys a molts alumnes d'altres països que han realitzat pràctiques en diferents empreses alcoianes.

  Més informació
 • 14 febrer 2017
  Xàbia: Deixa’t seduir per Xàbia Històrica

  Sota el lema "Deixa't seduir per Xàbia Històrica", aquesta associació de comerciants ha engegat la campanya de Sant Valentín. Aquesta campanya ens portara a recórrer els diferents establiments associats del centre històric de Xàbia, restaurants, tendes i diversió. La primera denominada "La ruta del desig", agrupa l'oferta de l'hostaleria i locals de copes que prepararan menús, còctels o sessions de ball especials per al dia de Sant Valentín, el 14 de febrer. La segona, "La senda de les Oportunitats" que fa referència als més de 30 establiments del nucli urbà que segueixen en campanya de rebaixes i ofereixen oportunitats i descomptes a l'hora de comprar el regal perfecte per al dia dels enamorats. I la tercera, on conflueixen les anteriors, és la "Escapada Romàntica". I és que tots els comerços associats lliuraran paperetes als seus clients amb les quals es participarà en el sorteig d'una estada de finalització de setmana per a dues persones.

  Més informació
 • 14 febrer 2017
  Moncada: El IES Tierno Galván entre els 19 centres triats en el programa “Escoles creatives” de Ferran Adrià

  Les ‘Escoles Creatives' d'Adrià aterren en 19 centres. El comité d'experts de la nova iniciativa de Fundació Telefónica ha seleccionat 19 projectes per a començar a implantar el nou mètode educatiu basat en la innovació i la creativitat de Ferran Adrià.

  Les ‘Escoles Creatives' de Ferran Adrià aterren ja en els col·legis. Després de la fase d'inscripció, comença un procés de transformació educativa en què estos 19 centres seleccionats tindran una participació més activa: disfrutaran de trobades amb professionals de diversos àmbits, tindran un seguiment més pròxim per part dels tutors i disposaran d'un kit de material educatiu dissenyat específicament per a ells.  El repte: transformar el seu centre educatiu a través del mètode amb què Ferran Adrià va revolucionar la gastronomia.

  Des d'octubre del 2016 a gener del 2017, van ser molts els centres educatius que van presentar els seus projectes de transformació a ‘Escoles Creatives', indicant els seus aspectes a canviar i el per què del repte. Després de la selecció del jurat, ‘Escoles Creatives' tindrà representació en tot el territori nacional, exceptuant les illes, Ceuta i Melilla, La Rioja i Navarra.

  Quant a la titularitat dels centres, es compta amb públics (13), concertats (6) i privats (1), sent majoria els primers. Cada un d'ells té reptes molt distints quant a temàtica i impacte, ja que representen de forma diversa a escoles escoles xicotetes, mitjanes i grans, d'àmbit urbà i rural, d'entorns vulnerables, diversitat d'alumnat, etc.

  Més informació
 • 14 febrer 2017
  Benicraló.Diumenge torna el Comerç al Carrer

  més

  Més informació
 • 14 febrer 2017
  LA CONFIANZA DEL COMERCIO MINORISTA Y DEL CONSUMIDOR EN EL PERIODO 2012-2017

  NOTA TÉCNICA

  Més informació
 • 14 febrer 2017
  fil directe...

  ¡¡¡¡¡Pregunta tot el que vullgues al Regidor "Rafa Folgado Navarro"!!!!!

  Deixa la teua pregunta en:

  • Facebook: https://www.facebook.com/ribarroja.es
  • Twitter: @RadioRibarroja
  • Whatsapp: 647964455 (text o veu)
  • En el correu: radio@ribarroja.es
  • I, en directe, telefonant al 96 165 33 20 

  PARTICIPA!!

   

  Dimecres, 15 de febrer, a les 13:10 h en

  Ràdio Riba-roja 105.2 fm

   

  Més informació
 • 14 febrer 2017
  viu el dia dels enamorats amb el Nou Mercat Municipal De Paterna.

   viu el dia dels enamorats amb el Nou Mercat Municipal De Paterna!! Acosta't a la renovada plaça del Poble i trobaràs una gran oferta de regals per a la teua parella.

  *Obert fins a les 21 h.

  Més informació
 • 14 febrer 2017
  CURSO DE MANUPULADOR DE ALIMENTOS

  Formación imprescindible para el comercio de alimentación y sector de hostelería

  Més informació
 • 13 febrer 2017
  II Setmana del Creixement Empresarial 27 de febrer al 3 de març
  Més informació
 • 13 febrer 2017
  Callosa se llena de "Outlets"

   

  La feria outlet de Callosa de Segura cerró ayer tras un fin de semana en el que el comercio se ha echado a la calle para ofrecer sus mejores productos con el mejor atractivo posible, un buen descuento. Así, durante la jornada de ayer y la del sábado, las gangas han seducido a numerosos compradores, dando una oportunidad al pequeño comercio de captar y fidelizar clientes, tan necesarios para su supervivencia

  Més informació
 • 13 febrer 2017
  1º Ciclo de Tiendiología Talleres formativos

   

   

  Martes, 7 febrero 2017

  CREAMA presenta el primer ciclo de formación "La Tiendología" en la Marina Alta

   

  Marcar como favorita

   

  inCompartir

   

  Se van a realizar 8 talleres formativos, en los municipios que forman parte de Creama, dirigidos a los comerciantes y empresarios de la Marina Alta.

   

  Creama, en su propósito por apoyar el tejido empresarial de la comarca, ha organizado en todos los municipios en los que está presente una serie de talleres dirigidos a las micropymes y al comercio de proximidad. Esta nueva acción trata de innovar en la formación que actualmente se imparte para los comerciantes y da cabida a las nuevas formas de aprendizaje basadas en el concepto de “La Tiendología” del profesor Manuel Amat.

   

  Los Agentes de Creama han apostado por introducir una formación eminentemente práctica y que sirva para aportar conocimientos de calidad relacionados con la gestión profesional de los negocios. Uno de los motivos por los que se realiza en este formato itinerante es para llegar a todos los empresarios de los diferentes municipios y a la vez generar el contacto con otros empresarios de municipios vecinos propiciando los contactos y el networking entre ellos. Títulos como “Como conquistar el corazón de los clientes” o “La comunicación que nos llevará al éxito” trataran de aportar las novedades de gestión empresarial en forma de “píldoras empresariales”.

   

  El ciclo de la “Tiendología” comenzará el día 14 y 16 de febrero en Teulada-Moraira con el taller “Como cambiamos “la cosa” YA!!!” y acabará en Benissa el día 4 y 6 de abril con el taller "¿Abierto por vacaciones?. Como hacer tu negocio sin morir en el intento". Todos los talleres se realizarán en el mismo horario de 15:00 a 17:00 h y serán gratuitos. Los interesados pueden realizar la inscripción en cualquier de las agencias CREAMA. 

   

  Més informació

 • Pàgina 5 de 402

 • Mostrant del 81 fins al 100 d'un total de 8040 registres

T'interessa

Canal YouTube Afic

Consultes on-line

Exposició pública i consultes del PATSECOVA

Festius hàbils per a la pràctica comercial

Seguix-mos a Twitter

Anàlisi i Autodiagnòstics

Actualitat Xarxa Afic

 • ©2017 Generalitat Valenciana.
 • Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball
 • El portal del comerç sostenible