El portal del comerciant

Noticies

 • 20 març 2017
  V edició de la FIRA BENIGÀNIM. COMERCIAL I GASTRONÓMICA

  Uns 40 expositors de diferents sectors estaran presents a la V FIRA BENIGÀNIM. COMERCIAL I GASTRONÒMICA, amb actuacions musicals, jocs per a xiquets/es, demostracions a les carpes expositores i moltes activitats més.

  Destacar que el divendres per la nit actuarà "Sedajazz Big Band" i el dissabte per la nit comptarem amb l'actuació de "Orquestra Eufòria".

  Més informació
 • 20 març 2017
  XIII Gala del Comercio de Torrevieja

  Se entregarán los premios anuales del comercio local de Torrevieja en sus categorias de Comercio Urbano, Renovación Comercial, Nuevo Comercio y Comerciante del Año en la XIII Gala de los premios del comercio.

  Olvidate del número y ven a compartir un rato de risas con nuestros presentadores y actores y, como no, a felicitar y acompañar a los comercios premiados.

  La entrada será de libre asistencia hasta completar aforo.

  Despues de la Gala ofreceremos un vino español a los asistentes.

  En esta edición el Comerciante del Año ha recaido en la empresa Tabisam, referente en Alicante y Murcia en el sector de la construcción.

  Nuevo Comercio
  El primer premio para It Style, tienda de cosméticos situada en la calle Caballero de Rodas.

  El segundo premio ha recaído en Tien 21, establecimiento de electrodomésticos de la nueva línea de negocios de Hermanos García.

  Renovación comercial
  Cárnicas Ríos, que ha apostado por renovar su espacio para seguir atendiendo a sus clientes.

  Comercio Urbano
  Óptica Mar ha logrado este premio por segundo año consecutivo. Se ha premiado a un comercio que ha mantenido una cuidada y atractiva imagen de sus espacios interiores y exteriores, complementada con la creatividad y la calidad en la presentación de sus productos.

  El segundo premio ha recaído en La Nonna Home and Babies, tienda de regalos, artículos de decoración y para el hogar.

  Més informació
 • 17 març 2017
  Alzira: Som falles, Som comerç

  Les falles ja estan açí i el comerç d'Alzira també està de festa. A més, divertir-se té premi perquè si participes en la campanya "Alzira: som falles, som comerç" pots ser el guanyador d'un dels premis que es concediran en forma de la Targeta d'Alzira. Aquells 3 vídeos que aconseguisquen més “M'agrada” podran guanyar: - 1º premi de 300€ - 2º premi de 200€ - 3º premi de 100€ Per a poder participar has de seguir aquestes instruccions: 1. Fer un vídeo de 5 a 10 segons dient quins són els avantatges de comprar en xicotet comerç davant de la façana del comerç que hages triat. Fixa't que el nom del comerç siga visible! 2. Publica-ho en Facebook amb privacitat “Públic” i amb el hashtag #somcomerç 3. Aconseguir el màxim de “M'agrada”! Tens temps de pujar el teu vídeo del 13 fins el 19 de març.

  Més informació
 • 17 març 2017
  CELEBRACIÓ DEL DIA MUNDIAL DELS DRETS DEL CONSUMIDOR EN EL MERCAT MUNICIPAL DE MONFORTE DEL CID

  Aprofitant que el 15 de març es va celebrar el Dia Mundial del Consumidor l'OMIC instal·la el 17 de març un estand en el Mercat Municipal per a presentar els seus servicis i informar els ciutadans sobre els seus drets i reclamacions davant de qualsevol tipus de compra o consum d'un servici.

  La Regidora de Comerç i Consum, Mayte de les Nieves, assistirà al Mercat Municipal per a donar a conéixer la celebració del dia en el municipi en la seua 5a edició i per a celebrar este dia es repartiran motxilles a fi de conscienciar un públic més jove de consumidors sobre el medi ambient i que es minimitze l'impacte de les bosses de plàstic.

  L'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor (OMIC) és un servici consolidat a Monfort que funciona des de l'any 2009. Si vols saber més sobre l'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor (OMIC) de Monforte del Cid pots veure la web http://monfortedelcid.redomic.com

  Més informació
 • 16 març 2017
  PACTEM NORD FORMA A 20 PERSONES COM OPERARIS/ES DE LOGÍSTICA EN MONCADA

  El Consorci Pactem Nord està formant a 20 persones com a operaris/es de logística amb l'objectiu d'inserir laboralment a l'alumnat que integra aquest curs. Aquesta acció formativa, s'emmarca en el context de treball del Programa Incorpora de l'Obra Social la Caixa. D'aquesta manera, d'acord amb els principis d'aquesta iniciativa, l'alumnat participant, entre 19 i 53 anys, pertany a diferents col·lectius amb especial dificultat a l'hora d'accedir a una ocupació.

  Aquest curs, que es duu a terme a Montcada fins al pròxim 16 d'abril, ha sigut inaugurat oficialment hui amb la presència del regidor de Promoció Econòmica d'aquest municipi, Sebastián Sánchez, qui ha convidat l'alumnat a aprofitar aquest tipus d'iniciatives per a integrar-se en el mercat de treball.
  Dins de les 280 hores de docència, s'inclou també el carnet de carreter amb l'objectiu de completar els coneixements dins d'aquest àmbit del magatzematge i gestió de productes en un dipòsit.

  En aquest sentit al llarg del curs s'abordaran qüestions relacionades amb l'elaboració de documentació per a la gestió d'un magatzem, com a albarans, factures i comandes. Entre els continguts didàctics també es troben aquells relacionats amb la preparació de mercaderies, empaquetatge, embalatge i etiquetatge de productes. A més, les persones participants aprendran a manejar programes informàtics específics de gestió de magatzems i a manipular altres eines relacionades amb les noves tecnologies, com la pistola lectora de codi de barres i la PDA per a comandes.

  Dins de la part teòrica també es tractarà l'aspecte del desenvolupament d'habilitats personals per a aconseguir i mantenir una ocupació, com el treball en equip, la gestió de l'estrès, la bona comunicació i el compliment de les normes pròpies en un lloc de treball.

  D'altra banda l'alumnat realitzarà 84 hores de pràctiques en empresa amb l'objectiu d'afermar els coneixements adquirits prèviament en les classes teòriques i habituar-se a les rutines productives d'aquest tipus d'ocupació. Aquestes pràctiques es realitzaran en empreses que oferisquen habitualment vacants de treball relacionades amb el magatzematge per a facilitar d'aquesta manera la incorporació laboral de l'alumnat.

  Cal recordar que Pactem Nord és l'entitat coordinadora de totes les accions a la Comunitat Valenciana del Programa Incorpora de la Caixa, una iniciativa per a la integració laboral d'aquells col·lectius de persones amb major dificultat a l'hora d'accedir a una ocupació.

  Més informació
 • 16 març 2017
  SORTEIG EN ELS COMERÇ "DIA DEL PARE"
  Més informació
 • 16 març 2017
  I LOVE PAPA, CAMPANYA COMERCIAL DEL DIA DEL PARE

  L'Ajuntament de Monfort ha realitzat roda de premsa de presentació de la campanya comercial del Dia del Pare 2017, una campanya en col·laboració amb l'Associació de Comerciants i Servicis de Monfort i amb el suport de la Generalitat Valenciana a través de la Xarxa AFIC.

  Mayte de les Nieves, per part de l'Ajuntament de Monfort, i Maribel González, en representació de l'Associació de Comerciants i Servicis, han donat a conéixer el lema triat, que enguany és I LOVE PAPÀ, EN EL COMERÇ DE MONFORTE DEL CID... EL TEU MILLOR REGAL. La campanya seguix la mateixa línia del passat any afegint la frase en anglés a fi que puga arribar a la població anglòfona de la zona.

  La campanya consistix en el repartiment per part de tots els comerços associats de fulls perquè els xiquets i xiquetes de 4 a 12 anys puguen realitzar un dibuix que manifeste la relació entre ells i els seus pares o persones que exercixen la figura paterna atés que hi ha moltes situacions i tipus de família. S'entregaran tres premis per categoria: de 4 a 6 anys, de 7 a 9 anys i de 10 a 12 anys. Una vegada realitzats els dibuixos podran entregar-se en la Casa de la Joventut (enfront d'IES Les Sénies) fins al 25 de març, i el jurat triarà els dibuixos premiats el 27 de març. A més dels cartells al·lusius a la campanya que estaran en tots els comerços associats, l'Ajuntament promocionarà a través de les xarxes socials i la televisió local l'espot per a recordar que per a eixe dia tan especial el comerç local té el millor regal, un comerç que dóna vida al municipi amb la seua llum, els seus servicis, el poder passejar i comprar sense agafar vehicles, sense contaminar,de forma natural.

  Esta campanya continua les diverses campanyes comercials que la Regidoria de Comerç de l'Aj. de Monfort durà a cap durant tot l'any a fi de recolzar i donar a conéixer el comerç local.

  Més informació
 • 15 març 2017
  ELDA CELEBRA EL DÍA DEL CONSUMIDOR

  Día Mundial de los Derechos del Consumidor

  15 de marzo de 2017

   

  En 1984, el Ayuntamiento de Elda abría la Oficina Municipal de Información al Consumidor (OMIC), fue hace 33 años, desde entonces han pasado por nuestras dependencias del Mercado Central más de 125.000 personas, lo que da cuenta de la influencia de este servicio municipal en la ciudad.

   

  Principales sectores reclamados en 2016

   

  Como todos los años en con motivo de la conmemoración del “Día Mundial del Consumidor” avanzamos los resultados estadísticos de la memoria de actividades de la OMIC de Elda.

   

  Durante el pasado año 2016 se atendieron en la OMIC de Elda a un total de 2.211 consumidores entre consultas y reclamaciones, de las que consultas fueron 1.441 y reclamaciones 770.

   

  En cuanto a consultas, los principales sectores reclamados fueron:

  1º Telecomunicaciones.

  2º Bancos y Financieras

  3º Vivienda

  4º Agua

  5º Seguros

  6º Electricidad

   

  Respecto a reclamaciones, los principales sectores tratados fueron:

  1º Telecomunicaciones

  2º Agua

  3º Bancos y financieras

  4º Electricidad

  5º Seguros

  6º Gas

   

  De esta manera, son nuevamente las telecomunicaciones las que se encuentran a la cabeza de la estadística, 621 usuarios del servicio de telefonía e internet se dirigieron a nosotros para tratar de resolver sus discrepancias con las operadoras, o llevar a cabo consultas que precisaban.

   

  La casuística no ha variado con respecto a los años más cercanos, se sigue reclamando por servicios no contratados, que se trasladan a las facturas como “mensajes premium”, las averías de los terminales móviles que aún en garantía las operadoras, según los casos, se resisten a cambiar tras infructuosas reparaciones. También está siendo reclamado la dificultad en el ejercicio del derecho del desistimiento cuando habiéndonos cambiado de telefónica, queremos anular esa decisión al habernos ofrecido una mejor oferta la compañía en la que estábamos.

   

  Siguiendo el ranking de la estadística, en segundo lugar por consultas los bancos y financieras con cerca de un 10 % sobre el total, temas relacionados con las comisiones, cancelaciones de préstamos hipotecarios, o intereses de demora, también son consultadas las penalizaciones por descubiertos. Hay que resaltar que este sector ha pasado del cuarto al segundo lugar con respecto al pasado año.

   

  En cuanto a las reclamaciones este segundo lugar lo vuelve a ocupar el agua, igual como el pasado año 2015, y las cuestiones que se reclaman son las mismas, fugas involuntarias y no negligentes, prorrateos por falta de lectura del contador, excesivos consumos sin motivación aparente.

   

  El tercer lugar en cuanto a consultas lo ocupa el tema de la vivienda con un 9 % del total, sector que ha vuelto al lugar de años anteriores, las comunidades de propietarios y las relaciones internas entre vecinos al respecto de la ley de propiedad horizontal y otras normas complementarias son las cuestiones más consultadas.

   

  Cláusulas suelo y Gastos de escrituración

   

  Mención especial aunque pertenecerá a la estadística de 2017, son las cláusulas suelo, y los gastos de escrituración en la constitución de los préstamos hipotecarios para la adquisición de viviendas, en el breve espacio de tiempo que llevamos atendiendo este tipo de consultas, han pasado por la OMIC de Elda, más de trescientas personas interesándose por su escritura o los gastos notariales, de registro, o los propios gastos de gestoría abonados por los prestatarios.

   

  OMIC Elda

   

  La OMIC de Elda se encuentra ubicada en la 2ª Planta del Mercado Central de Elda, con un horario de 9,00 a 14,00 horas de lunes a viernes, ofreciendo de forma continuada un servicio web especializado en consumo “El Portal del Consumidor Eldense” en la dirección elda.redomic.com que, entre sus muchos apartados, ofrece consejos de compra, artículos de interés, alertas e información especializada en consumo.

   

  Actividades para la conmemoración del Día Mundial del Consumidor

   

  Este año, para conmemorar el Día Mundial de los derechos del Consumidor, que se celebra el próximo miércoles 15 de marzo, la OMIC del Ayuntamiento de Elda ha programado 2 actividades dirigidas al público infantil con el objetivo de fomentar el “Consumo Saludable”. De esta manera el sábado 18 de marzo a las 12,00 h en el Mercado Central de Elda y el sábado 25 de marzo a las 12,00 h en el Mercado de San Francisco de Sales, se representará la obra de teatro “La Zanahoria Gigante” de manos de compañía Pampol Teatro que ofrecerá un espectáculo de malabares y marionetas. El acceso será libre y gratuito hasta completar aforo.

   

  --------------
  La presente información tiene exclusivamente carácter ilustrativo, por lo que no originará derechos, ni expectativas, ni vinculación en el procedimiento al que se refiere, cuya tramitación se sujetará siempre a las instrucciones específicas. La AFIC de la Concejalía del Área Comercio y Mercados del Excmo. Ayuntamiento de Elda desea que esta información sea de su utilidad.

  Més informació
 • 15 març 2017
  LLISTAT DEFINITIU MERCAT EXTRAORDINARI DE SETMANA SANTA 2017
  Més informació
 • 15 març 2017
  L'Ajuntament obri les ajudes per a les activitats comercials i duplica el pressupost

  La regidoria de Comerç portarà a la Junta de Govern del divendres l'aprovació de les ajudes per a desenvolupar activitats comercials el 2017 que, per primera vegada, s'atorgaran per concurrència competitiva, oberta a totes les entitats de caràcter comercial sense ànim de lucre. El total destinat per aquestes tasques passa dels 9.000 euros de l'any passat a 20.000 euros d'enguany.

  Vanessa Moltó, edil delegada de comerç, explica: «Aquesta mesura destaca l'aposta del Govern per la transparència i garanteix que les subvencions públiques es destinen als millors projectes valorats objectivament i no a la decisió política de qui governa en cada moment. La línia ja ha estat encetada per altres regidories amb bons resultats i, aquest any, per exemple, als projectes de cooperació ja s'han adjudicat amb aquest mecanisme».

  Moltó destaca també que s'augmenta la partida i que a, més a més, aquest sistema «ens permetrà planificar-se millor i saber en la primera part de l'any quines activitats anem a fer i quan».

  «Apostem per l'associacionisme i les entitats comercials, amb les que treballem, braç a braç. Tenim una ciutat amb molt comerç de qualitat i hem de seguir treballant de la mà de tots els comerciants per a dinamitzar comercialment Alcoi d'una manera moderna, creativa i atractiva per a captar compradors de tota la comarca. Aquestes ajudes esperem que siguen un bon revulsiu per a noves idees i projectes que ens ajuden a millorar» conclou l'edil de l'àrea.

  El termini de presentació de les sol·licituds i la documentació que s'acompanya, serà de vint dies, a comptar de la publicació en el «Butlletí Oficial» de la província de la present convocatòria.

  BASES

  Més informació
 • 14 març 2017
  Dia del Pare
  Més informació
 • 14 març 2017
  JORNADA PER A EMPRESARIS I AUTÒNOMS D'ONDARA
  Més informació
 • 14 març 2017
  TAPA RROJA

  Aquest cap de setmana va finalitzar la campanya de Tapa RRoja, amb un gran nivell d'acceptació entre els veïns de la població.

  Han sigut 4 caps de setmana en els quals hem pogut gaudir de les elaboracions de delicioses tapes realitzades pels nostres hostalers locals i ens ha permès conèixer una cervesa artesana fabricada ací a Catarroja.

  Els premis de les tapes han sigut els següents:

  JURAT PROFESSIONAL  MILLOR TAPA                    

  Cansalada Sichuan.

  Taberna Larrodé

   

   

   

   

   

  MILLOR TAPA  AUTÒCTONA

  Croqueta "Allipebre"

  EL Viu

  JURADO POPULAR MILLOR TAPA

  Suret

  El Suro

  MILLOR TAPA AUTÒCTONA

  Croqueta "Allipebre"    

  El Viu

  Hem de destacar que en el premi popular les tapes que més vots han obtingut han sigut:

  Millor Tapa:
  Les següents tapes amb major puntuació, molt seguida i empatada a vots han sigut "Cansalada Sichuan" (Taverna Larrodé) i Anguilla "*Smoked" (El Viu).

  Millor Tapa Autòctona:
  Les següents tapes amb major puntuació en la categoria de millor tapa autòctona, dins del premi popular han sigut "Catarrogina" (*Ca' Pepes) i "Allipebre" (Bar Gijón).

  El dilluns 20 de març es realitzarà el sorteig dels premis per al públic que ha votat a les tapes pel premi popular.

  Des de la regidoria d'impuls econòmic i des de ACYPE volem agrair tant el treball de l'hostaleria participant com l'entusiasme del públic que ha seguit amb gran interès la campanya.

   

   

   

  Més informació
 • 14 març 2017
  BUS FALLES 2017

  La regidoria de Transports ha posat en marxa el Bus Faller, un nou servici que pretén facilitar els desplaçaments de les urbanitzacions al casc urbà i viceversa per a gaudir de les festes josefines en el nostre poble.

  Més informació
 • 13 març 2017
  XIV FIRA DEL COMERÇ I OUTLET A ALMORADÍ
  Més informació
 • 13 març 2017
  Ajudes acomiadament d´autonom en trasport per carretera

  Accés

  Més informació
 • 13 març 2017
  Benissa participa al programa EURODISEA

  L’Ajuntament de Benissa s’obri a la futura participació en el programa Eurodisea (ordre de Convocatòria 1/2017), després del passat acord per la Junta de Govern Local per la qual s’ha emplaçat al teixit empresarial local per a possibilitar l’estada formativa de joves estrangers mitjançant la realització de pràctiques professionals. En el programa també s’inclou la possible participació de l’Ajuntament o Benissa Impuls.

  Recentment, l’Ajuntament mitjançant l'agencia AFIC-CREAMA ha informat a diversos negocis, empreses, comerços i pimes perquè sol·liciten ajudes del citat programa per a la recepció de joves per a pràctiques professionals.

  El termini per a rebre sol·licituds finalitza dimarts que ve, 21 de març. Les ajudes van dirigides a subvencionar els contractes o convenis de pràctiques entre les empreses locals i els participants europeus. Amb una durada entre 2 i 5 mesos, la quantitat de l’ajuda és de 1.403 € mensuals (incloent IRPF i Seguretat Social), la subvenció de la qual cobreix el 92% dels costos mentre que l’empresa interessada abonarà un mínim de 122 €.

  Igualment, des de l’Ajuntament de Benissa s’està gestionant la realització d’unes jornades informatives que permetran a joves benissers realitzar pràctiques professionals en empreses localitzades en diferents països de la Unió Europea.

  Més informació
 • 10 març 2017
  LA GUANYADORA DE LA PROMOCIÓ ALL YOU NEED IS DOS RECULL EL SEU PREMI
  Més informació
 • 10 març 2017
  MERCAT MONCADA ET PORTA A LA MASCLETÀ

  Des de el divendres 10 fins el dimecres 15 de març, amb les teues compres pots conseguir fins quatre pases dobles a un balcó de la Plaça.

  L´invitació inclou una picaeta.

  Comprar al Mercat té moltes ventatges!

  Més informació
 • 09 març 2017
  Formació Comercial 2017

  CURSOS DE FORMACIÓ:

  1. 1. Facebook per a comerços: Nivell bàsic.
   Es realitzarà durant els dies 13, 14 i 15 de març de 2017, de 14:30 a 16:30 hores, a la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Castelló, avinguda Germans Bou, 79.
  2. 2. Dissenya una App pròpia per al teu comerç I / II.
   Es realitzarà durant els dies 27, 28 i 29 de març i 18, 19 i 20 d'abril de 2017, de 14:30 a 16:30 hores, a la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Castelló, avinguda Germans Bou, 79.
  3. 3. Fotografia amb mòbil per a xarxes socials.
   Es realitzarà durant els dies 10 i 11 d'abril de 2017, de 14:30 a 16:30 hores, a la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Castelló, avinguda Germans Bou, 79.
  4. 4. Disseny gràfic: com fer cartells per al meu comerç.
   Es realitzarà durant els dies 24, 25 i 26 d'abril de 2017, de 14:30 a 16:30 hores, a la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Castelló, avinguda Germans Bou, 79.
  5. 5. Tècniques de màrqueting aplicades a l’aparador.
   Es realitzarà durant els dies 8, 9, 10 i 11 de maig de 2017, de 14:30 a 16:30 hores, a la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Castelló, avinguda Germans Bou, 79.
  6. 6. Tax Free: com tramitar la devolució de l’IVA als turistes.
   Es realitzarà durant els dies 15 de maig de 2017, de 14:30 a 16:30 hores, a la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Castelló, avinguda Germans Bou, 79.
  7. 7. Publicita el teu comerç en internet: el client està en la xarxa.
   Es realitzarà durant els dies 22, 23 i 24 de maig de 2017, de 14:30 a 16:30 hores, a la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Castelló, avinguda Germans Bou, 79.
  8. 8. Atenció al client: augmenta les vendes.
   Es realitzarà durant els dies 29 i 30 de maig de 2017, de 14:30 a 16:30 hores, a la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Castelló, avinguda Germans Bou, 79.
  9. 9. Les xarxes socials aplicades a l’activitat comercial.
   Es realitzarà durant els dies 2, 3 i 4 d'octubre de 2017, de 14:30 a 16:30 hores, a la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Castelló, avinguda Germans Bou, 79.
  10. 10. Tècniques de màrqueting aplicades a la paqueteria i l’embolcall de regal.
   Es realitzarà durant els dies 16, 17, 18 i 19 d'octubre de 2017, de 14:30 a 16:30 hores, a la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Castelló, avinguda Germans Bou, 79.
  11. 11. Facebook per a comerços: nivell avançat.
   Es realitzarà durant els dies 23, 24 i 25 d'octubre de 2017, de 14:30 a 16:30 hores, a la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Castelló, avinguda Germans Bou, 79.
  12. 12. Microvídeos.
   Es realitzarà durant els dies 6, 7 i 8 de novembre de 2017, de 14:30 a 16:30 hores, a la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Castelló, avinguda Germans Bou, 79.
  13. 13. Decoració de façanes nadalenques.
   Es realitzarà durant els dies 27, 28 i 29 de novembre de 2017, de 14:30 a 16:30 hores, a la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Castelló, avinguda Germans Bou, 79.

  Aquests cursos són totalment gratuïtsi les places estan limitades per ordre rigorós d’inscripció. Podeu tramitar les vostres inscripcions des d'ací.

  Més informació

 • Pàgina 4 de 384

 • Mostrant del 61 fins al 80 d'un total de 7663 registres

T'interessa

Canal YouTube Afic

Consultes on-line

Exposició pública i consultes del PATSECOVA

Festius hàbils per a la pràctica comercial

Seguix-mos a Twitter

Anàlisi i Autodiagnòstics

Actualitat Xarxa Afic

 • ©2017 Generalitat Valenciana.
 • Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball
 • El portal del comerç sostenible