El portal del comerciant

Noticies

 • 23 febrer 2017
  Cicle de Xarrades Foment de l’Espirit Emprendedor

  Cicle de Xarrades dirigides a emprenedors o empresaris que acaben d'obrir el seu negoci on s'aborden temes tan importants com l'elaboració d'un pla d'empresa i viabilitat, com materialitzar la idea de negoci o com poder reconèixer les necessitats del mercat.

  Aquestes xarrades són gratuïtes però requereixen d'inscripció prèvia en l'Agència de Desenvolupament Local Afic-*Creama Calp, telèfon 965839033 o correu electrònic ellorca@creama.org.

  Més informació
 • 22 febrer 2017
  Seminari Motivació empresarial i Autoocupació

  L'Ajuntament d'Alzira aposta pel foment de la cultura emprenedora i, per a açò, promou iniciatives i projectes emprenedors que impulsen la creació de noves empreses en la nostra ciutat. En aquest sentit i fruit del conveni de col·laboració subscrit amb el Centre Europeu d'empreses Innovadores CEEI València, en el qual es contempla la realització de diferents activitats, s'imparteix aquest seminari.

  El Seminari de Motivació Empresarial i Autoocupació té per objectiu, sensibilitzar sobre el concepte de emprenedurisme proporcionant informació rellevant, recursos i eines per a la creació d'empreses.

  A través de la presentació d'exemples concrets de bones pràctiques en la creació de noves empreses, aquest Seminari tractarà de reforçar als assistents la possibilitat de l'autoocupació com a eixida professional.

  DIRIGIT A

  Emprenedors, aturats i qualsevol persona interessada a conèixer en què consisteix “Emprendre” i ampliar informació sobre la cultura emprenedora i sobre la possibilitat d'emprendre com a alternativa a l'ocupació per compte d'altri.

  TEMARI

  1. Com es fomenta el emprenedurisme des de Emprenemjunts

  2. Emprenemjunts: una plataforma de tots para tots

  - Què és Emprenemjunts? Utilitats Emprenemjunts

  - Recursos i instruments web de suport per a emprenedors: Guies i Fitxes d'Activitats Empresarials, Tràmits de Constitució i Gestió Diària d'empresa, Manuals de Gestió Empresarial, Pla d'empresa Online, etc.

  3. Com s'és emprenedor

  - Entendre què és ser emprenedor: Emprendre, Persona, idea, Societat i Èxit

  - Conèixer les barreres i els motius per a emprendre

  4. Som emprenedors? Comportament emprenedor

  5. Consells per a emprendre

  6. Gestió empresarial

  - Model de negoci

  - Pla d'empresa: DAFO, Formes Jurídiques i Tràmits, Econòmic-financer

  - Elevador Pitch

  - Errors en emprendre

  DATA I HORARI: dijous 2 de març, de 09:30 a 12:30h.

  LLOC: Seu IDEA. Ronda d'Algemesí, 4. Alzira 

  PONENT: Isidro Camp. Assessor Projectes Empresarials i Innovació en CEEI València

  PLACES DISPONIBLES: 30 places disponibles

  PREU: Gratuït

  Aprofita aquestes jornades per a millorar la teua formació en el món del emprenedurisme. 

  Pots inscriure't a través del formulari disponible en la web o ben cridant al 96 245 51 01.

  Més informació
 • 22 febrer 2017
  TALLER DE CUINA CIP FB BATOI

  Al Mercat de Sant Roc, el proper DIVENDRES DIA 24, s'oferirà de la mà d'alumnes del cicle de cuina del CIP FP BATOI, un taller amb ingredients adquirits al Mercat de Sant Roc.

  Un grup d'alumnes pre-elaboraran al matí, i un altre grup finalitzaran les tapes entre les 17h. i les 18: 30h, després de la qual cosa, i fins al tancament del Mercat es podrà degustar qualsevol tapa + una beguda per 0,50 €.

  Les tapes seran ofertes pels alumnes en els tres vestíbuls del Mercat, i la beguda es podrà adquirir a qualsevol lloc de venda.

  Aquest projecte neix des del centre educatiu, i al Mercat de Sant Roc està encantat en donar suport a aquesta iniciativa tan interessant per als futurs xefs de la Ciutat.

  Més informació
 • 22 febrer 2017
  SESSIÓ RECERCA D’OCUPACIÓ

  Aquest matí s'ha celebrat, a l'aula de formació de la Casa de Cultura d'Ondara, una sessió dirigida a persones desempleades de llarga duració. Es tracta d'una acció formativa englobada en el programa EMCOLD i subvencionada pel Servef, gestionada a través de la Regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament d'Ondara per mitjà de l'ADL-AFIC local.

  En la sessió han participat 12 persones (6 dones i 6 hòmens). La acció d'iniciació, denominada “Recerca d'ocupació a través d'Internet I”, ha consistit en la creació de correu electrònic, utilització de buscadors i portals d'ocupació, així com de pàgines web d'empreses i institucions. De fet, els participants ja s'han inscrit en algunes ofertes.

  La classe s'ha impartit a l'aula recentment dotada per l'Ajuntament d'Ondara amb nous equips informàtics per a usuaris i formador.

   

  Més informació
 • 21 febrer 2017
  AFIC-Creama Xàbia programa una segunda edición del curso de videomarketing para emprendedores

  El primer dels tallers programats pel Creama Xàbia va començar ahir amb 20 alumnes que van poder aprendre sobre posicionament, paraules clau i a crear un canal de youtube. També van poder conèixer exemples de bon ús d'aquestes eines de videomarketing i nínxols de mercat que s'estan portant cap en la comarca.

  El regidor de Foment Econòmic i Creama, Cesc Camprubí, ha manifestat que amb la incoporación d'un Agent de Desenvolupament Local (ADL) tecnològic, "anem a fomentar més si cap les accions formatives relacionades amb les xarxes socials i el màrqueting digital”. Entre les funcions d'aquest tècnic estaran les de generar noves activitats relacionades amb les noves tecnologies de la informació i comunicació i ajudar a empreses i emprenedors en el món digital dotant-los de formació i bones pràctiques.

                     

  Més informació
 • 21 febrer 2017
  COMENÇA LA COL·LOCACIÓ DE L’ENRAMADA

  La Brigada d'Obres de l'Ajuntament d'Alcoi va començar ahir la instal·lació de l'enramada amb els 19 trams de la plaça d'Espanya.

  Una vegada va passar el darrer autobús, quan ja havien tocat les 22 hores es va seguir mateix el procediment dels darrers anys, seguint totes les mesures de seguretat que marca la llei actual.

  La col·locació seguirà aquesta nit amb 20 trams en Sant Nicolau, demà continuaran amb 19 també a Sant Nicolau i Sant Llorenç i acabaran la setmana, dijous, amb 20 trams de Sant Llorenç i País Valencià.

  La setmana vinent dilluns acabaran la Avinguda País Valencià, amb els 15 trams restants, dimarts serà el torn del Mossèn Torregrosa, Sant Tomás, Sant Blai i Gonçal Barrachina, amb un total de 19 trams, dimecres estaran al carrers Pinto Casanova(Major), Sant Miquel i Sant Jordi, amb 18 trams, i acabaran el dijous amb els 18 trams dels carrers Sant Francesc i L'Escola.

  La Policia Local està avisada d'aquests treballs i es col·locaran les pertinents plaques per avisar de les prohibicions d'aparcaments en cada tram.

  El regidor de Festes, Raül Llopis destaca «la gran tasca que fa la Brigada d’Obres des de fa més de 30 anys col·locant l’enramada, que des de l’any passat compta amb nous escuts, d’un material més lleuger». Llopis també ha volgut «demanar disculpes per les possibles molèsties que ocasionem als veïns durant aquests treballs».

   

  Més informació
 • 21 febrer 2017
  II CONCURS EMBOTITS ARTESANALS DE LA MARINA

  La II edición del Concurso de Embutidos de la Marina Alta está ya en marcha y en esta segundaa ocasión la especialidad elegida para participar será la longaniza de Pascua.

  Las bases especifican que sólo se aceptarán longanizas de Pascua con tripa natural, y que el picado de la carne sea con placa de 4 mm. mínimo y que no se aceptarán picados más finos o pastas. La curación debe ser lo más natural posible, para poder valorar las propiedades del producto.

  La particularidad del concurso reside en que el público asistente ejercerá de jurado popular del mismo, haciéndoles participar de forma activa en el mismo. El jurado estará formado por un máximo de 50 personas, los cuales realizaran una cata a ciegas de los embutidos, servidos en platos diferenciados y puntuando del 1 al 10. Habrá una persona experta en elaboración de embutido artesanal que guiará la cata y explicará el funcionamiento del concurso.

  Una vez finalizada la cata a ciegas por el público y recogidas las valoraciones del jurado, se hará público la longaniza de Pascua ganadora y su elaborador, que será el que haya conseguido mayor puntuación.

  El concurso tendrá lugar dentro de los actos programados en la “10ª Mostra Gastronòmica de Benissa”, y se realizará el sábado 4 de marzo, a partir de las 19.30 horas, en la sala de catas del Centre d’Art Taller d’Ivars. Se repartirán tres premios entre los concursantes con mayor puntuación. Es obligatoria la presencia de los participantes durante la cata.

  La finalidad de este concurso es dar a conocer y promocionar los embutidos que se elaboran en nuestra comarca de forma artesanal, ya que son de gran calidad y tradición.

  Desde la Red de agencias de desarrollo local de CREAMA se ha dado difusión del evento a las carnicerías de la comarca, entregando las bases y animando a su participación.

  Los interesados en participar en este concurso pueden recoger toda la información en la agencia AFIC-CREAMA de Benissa o a través del teléfono 965732100.

  Bases del concurso

  Més informació
 • 21 febrer 2017
  XVII CONCURS VINS DE BENISSA

  Abierta la inscripción para la XVII edición del concurso de vinos artesanales de Benissa

  La XVII edición del Concurso de Vinos de Benissa está ya en marcha. La Agencia de Desarrollo Local AFIC-CREAMA ha abierto el plazo para recoger las botellas y presentar los vinos de la añada de 2016 elaborados con técnicas artesanales. Las bases especifican que no se admiten vinos rosados y el caldo debe estar elaborado con las variedades autóctonas de uva como son la Garnacha Tinta o Giró, Garnacha Tintorera, Bobal, Tempranillo, Monastrell, Merlot, Cabernet Sauvignon, Syrah, Pinot Noir o Petit Verdot). Al igual que en la pasada edición, se admitirán también vinos blancos que deberán estar elaborados con uva moscatell, monastrell blanc, malvasia y/o merseguera.  La fermentación debe estar acabada con ausencia de gas carbónico. El vino debe ser de elaboración propia, es decir, no se admiten vinos de compra ni aquellos en los que haya participado en su elaboración un enólogo o un profesional.

  Los aficionados que quieran participar deben retirar tres envases para embotellar el vino a concurso en las oficinas de CREAMA, en la calle Escoto, 72. La presentación de otro tipo de botellas o tapones será motivo de exclusión. Cada botella llevará una etiqueta idéntica dónde figurará el nombre y apellidos, variedad de uva con la que se ha elaborado el vino. Hay que indicar también la partida rural en la que se ha recogido la uva. Las inscripciones para participar en este concurso están abiertas hasta el 2 de marzo, a las 14 horas. Las botellas deben presentarse en el momento de la solicitud de inscripción.

  La cata se reserva para un máximo de 50 vinos y se realizará el domingo 5 de marzo, a partir de las 11 horas, en la sala de catas del Centre d’Art Taller d’Ivars. Un jurado de expertos realizará una preselección de vinos y escogerá los cinco mejores que pasarán a la cata final. Se repartirán tres premios dotados con 150, 100 y 50 euros, además de un único premio de 100€ al mejor vino blanco. Es obligatoria la presencia de los concursantes durante la cata. Al igual que en 2016, el público asistente podrá catar los vinos que concursan a la vez que el jurado.

  Los interesados en participar en este concurso pueden recoger toda la información en la agencia AFIC-CREAMA de Benissa o a través del teléfono 965732100.

  Bases

  Més informació
 • 20 febrer 2017
  Diagnósticos de Punto de Venta DPV

  Desde la Concejalía de Impulso de la Actividad Económica y Empleo del Ayuntamiento de Castellón de la Plana, con el propósito de mejorar la competitividad en el comercio local, se tiene previsto realizar 25 diagnósticos de punto de venta durante el ejercicio 2017.

  Estos diagnósticos consisten en la asistencia técnica a los comerciantes que lo deseen por un equipo de consultores expertos en el marketing estratégico del punto de venta y de visual merchandising, de la Cámara de Comercio de Castellón, que identificarán los puntos críticos o aspectos desfavorables que afecten negativamente a la competitividad de su establecimiento y que le asesorarán en la aplicación de nuevas estratégicas.

  La realización de estos diagnósticos es totalmente gratuita para los comerciantes, por lo que si está interesado, puede cumplimentar la inscripción clicando en el siguiente enlace, solo hay disponibles la realización de 25 diagnósticos, por lo que se realizarán por riguroso orden de inscripción:

  http://www.camaracastellon.com/otros-servicios/jornadas-y-eventos/insertar.asp?id=676

  Més informació
 • 20 febrer 2017
  CELEBRA SAN VALENTÍN EN SANT JOAN

  Gracias a esta  propuesta conseguiremos dinamizar el consumo durante el mes de febrero, atrayendo a numerosos clientes dispuestos a disfrutar de una gastronomía en la que les enamorará su rica explosión de sabores y su irresistible precio y de los mejores detalles para regalar  a precios irresistibles.

   

  Para ello, os proponemos:

   

  HOSTELEROS: “MENÚS QUE ENAMORAN” la elaboración de un menú original, atractivo y delicioso, para que todos los que lo deseen, durante los días 1 al 19 de febrero, puedan compartir con una persona especial, una deliciosa comida o cena que les proporcione una experiencia inolvidable por un módico precio de 25 € la pareja.

   

  COMERCIOS: “REGALO CON CORAZÓN” .Todos aquellos comercios que se adhieran a la iniciativa dispondrán de una etiqueta en forma de corazón que cada comerciante deberá colocar en aquel producto que quiera promocionar, aplicando un descuento especial para fomentar el consumo que genera dicha celebración. Con esta nueva propuesta, pretendemos aprovechar  el vaivén de público que atrae los MENÚS QUE ENAMORAN para ofrecerle, igualmente, un comercio dinámico y atractivo.

     

  La Concejalía de Comercio realizará una potente campaña publicitaria en medios de comunicación, redes sociales, webs de turismo… y editará el material gráfico necesario para dar difusión a vuestras propuestas gastronómicas y comerciales.

  INICIATIVA AMPLIADA HASTA EL 25  DE FEBRERO

  Més informació
 • 20 febrer 2017
  CELEBRA SAN VALENTÍN EN SANT JOAN

  Gracias a esta  propuesta conseguiremos dinamizar el consumo durante el mes de febrero, atrayendo a numerosos clientes dispuestos a disfrutar de una gastronomía en la que les enamorará su rica explosión de sabores y su irresistible precio y de los mejores detalles para regalar  a precios irresistibles.

   

  Para ello, os proponemos:

   

  HOSTELEROS: “MENÚS QUE ENAMORAN” la elaboración de un menú original, atractivo y delicioso, para que todos los que lo deseen, durante los días 1 al 19 de febrero, puedan compartir con una persona especial, una deliciosa comida o cena que les proporcione una experiencia inolvidable por un módico precio de 25 € la pareja.

   

  COMERCIOS: “REGALO CON CORAZÓN” .Todos aquellos comercios que se adhieran a la iniciativa dispondrán de una etiqueta en forma de corazón que cada comerciante deberá colocar en aquel producto que quiera promocionar, aplicando un descuento especial para fomentar el consumo que genera dicha celebración. Con esta nueva propuesta, pretendemos aprovechar  el vaivén de público que atrae los MENÚS QUE ENAMORAN para ofrecerle, igualmente, un comercio dinámico y atractivo.

     

  La Concejalía de Comercio realizará una potente campaña publicitaria en medios de comunicación, redes sociales, webs de turismo… y editará el material gráfico necesario para dar difusión a vuestras propuestas gastronómicas y comerciales.

  INICIATIVA AMPLIADA HASTA EL 25  DE FEBRERO

  Més informació
 • 20 febrer 2017
  OUTLET DEL COMERÇ D’ALCOI

  Divendres 3: de 17:00 a 21:00h

  Dissabte 4: de 10:00 a 14:00h i de 17:00 a 21:00h

  Diumenge 5: de 10:00 a 14:00h

   

  Més informació
 • 20 febrer 2017
  Presentat el Portal de Comerç Sostenible

  La nostra regidora de Comerç, Vanessa Moltó, ha presentat la nova web que ha dissenyat la seua regidoria: El Portal del Comerciant. El seu objectiu, és que tant comerciants com a emprenedors ofereixin informació important per al secotor.

  Destaca dos sectors al portal. Un racó per a l'emprenedor; on podrà trobar tota la informació que li pugui fer falta per a la creació de la nova empresa. I un altre racó per al comerciant, on pot trobar tràmits com a normativa general, ordenances municipals, ajudes i subvencions, entre d'altres.

  En aquest portal ha destacat quatre punts clau; com el servei de consulta en línia per a qualsevol dubte que es pugui presentar sense haver de desplaçar-se a l'oficina, la galeria comercial; la qual reuneix els comerços de la ciutat; actualment s'han incorporat 711 i a través de la qual ofereixen els seus productes, el Viaplan; eina que permet als emprenedors confeccionar un pla d'empresa i ha destacat que el portal recull una bossa, que mostra els locals disponibles per instal·lar un negoci a Alcoi, és un dels principals continguts del portal del comerciant.

  Aquesta iniciativa ha nascut del Pla d'Acció Comercial que es va iniciar l'any passat amb l'ampliació de la vorera de Mossent Torregrosa i la conversió en zona de vianants del carrer Regiment Biscaia.

  La regidora destaca que aquest portal permet obtenir varia informació del sector, així com també és una oportunitat per donar visibilitat al turista o visitant que vingui a Alcoi perquè sàpiga quins comerços pot trobar, els productes que ofereixen i on estan situats.

  Finalment, Vanessa ha volgut agrair la implicació del personal AFIC i l'esforç dels comerciants i associacions, a més d'afirmar que aquesta iniciativa suposarà un avenç per als comerciants.

  El portal del comerç sostenible és una iniciativa de la Conselleria d'Economia Sostenible i Comerç.

  L'accés al portal es pot realitzar a través del web de l'Ajuntament d'Alcoi www. alcoi.org o entrant directament en  http://www.alcoi.portaldelcomerciante.com/

  Més informació
 • 19 febrer 2017
  III Fira de la Comunió Alfafar
  Més informació
 • 19 febrer 2017
  Benicarló. La Festa de la Carxofa se’n va de caminada pels aljubs

  La Festa de la Carxofa es calça les sabatilles de caminar i es prepara per a una caminada que recorrerà alguns dels paratges més emblemàtics de Benicarló amb parada a dos dels aljubs que caracteritzen l'arquitectura popular del camp benicarlando, el del Puig i el de la Fossa del Pastor. El trajecte comptarà amb quatre punts d'avituallament amb fruita, beguda, pastes dolces, pastissets de carxofa i la imprescindible mistela per a calfar el cos. La marxa a peu sortirà a les 8:30 des del Pavelló Poliesportiu Municipal per a enfilar la rambla de Cervera, passant per la gravera i el corral de Cabres. Després, buscarà el camí que discorre paral·lel a l'autopista fins arribar a l'aljub de la Fossa del Pastor.

  més

  Més informació
 • 18 febrer 2017
  NITS AL MERCAT

  El Mercat Municipal obri les seues portes dissabte que ve en una nova edició de Nits al Mercat.

  La campanya de dinamització dels comerços del Mercat Municipal de Burjassot, Nits al Mercat, està sent tot un èxit des de la seua posada en funcionament. Una vegada al mes, el Mercat obri les seues portes el dissabte a la nit i reuneix a centenars de veïns i veïnes que poden degustar els millors plats, elaborats amb productes propis de cadascun dels llocs, fets en el mateix moment del seu consum.

  Aquest mes d’octubre no va a ser una excepció i, de la mà de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Roc Senent, a través de CEMEF i en col·laboració amb l’Associació de Comerciants del Mercat Municipal (CODEMER), dissabte 18 de febrero a partir de les 20:30 hores tindrà lloc una nova Nit al Mercat.

  Una gran nit gastronòmica en la qual es podran degustar els millors productes que ofereixen els llocs del Mercat als ciutadans de Burjassot, elaborats al moment i a preus molt assequibles.

  Més informació
 • 18 febrer 2017
  NITS AL MERCAT DE BURJASSOT

  El sábado 18 de febrero es una fecha marcada en el calendario para las vecinas y los vecinos de Burjassot ya que van a poder degustar las mejores tapas y platos realizados con los mejores productos. Lo van a hacer en el Mercado Municipal que, de la mano de la Concejalía de Promoción Económica, dirigida por Roc Senent, de la Asociación de Comerciantes del Mercado, CODEMER, y con la gran labor de CEMEF, va a acoger la vuelta de Les Nits al Mercat.

  Bollería, tapas, frituras, embutido, hamburguesas…todos los platos imaginables, a precios asequibles, se pueden degustar en esta noche gastronómica del Mercado Municipal que comenzará a las 20:30 horas.

  Antes de degustar todos los platos señalados, elaborados con los mejores ingredientes, se llevará a cabo, a las 20 horas, la presentación de la nueva imagen del Mercado Municipal de Burjassot. Una imagen atractiva, moderna y a la vez con la esencia del Mercado de siempre.

  No hay excusa el sábado 18 de febrero para no pasarse por el Mercado Municipal de Burjassot.

  Més informació
 • 18 febrer 2017
  NUEVA IMAGEN DEL MERCADO MUNICIPAL DE BURJASSOT

  El 18 de febrero a las 20 horas se presentará la nueva imagen y todas las Novedades del Mercado Municipal de Burjassot.

  Més informació
 • 17 febrer 2017
  RESULTAT SORTEIG ENAMORA’T DEL COMERÇ DE TORRENT

  A continuació vos detallem els guanyadors de les 10 sopars romàntics:

  Orde d'extracció del bitllet

  Nom i Cognoms

  Establiment en què es va realitzar la compra

  Mª VICENTA LINO JUAN

  YOIGO

  MARIA VERDET

  SAKO’S

  GLORIA MARIA GARCIA

  DRUNI

  MARISA GARCIA LAGUNIL

  LOLA MIQUEL

  JORGE CHARLES CHIRINOS

  ZAPATERIA FINA

  MIGUEL CARAVANTES

  DRUNI

  JUAN ANTONIO ROMERO GIMENO

  CHLOE

  Mª CARMEN MUÑOZ RUIZ

  ABACUS

  IGNACI MOSCARDO IGNAC

  LOLA MIQUEL

  10º

  SILVIA MESEGUER IGUAL

  MARABÚ ZAPATERIAS

   

  Els guanyadors de les escapades són:

  Orde d'extracció del bitllet

  Nom i Cognoms

  Establiment en què es va realitzar la compra

  SARA ALTIMALERES

  DRUNI

  JAVIER GARCIA LORENZO

  SUSANA CAMPOS ESTILISTAS


  Enhorabona als agraciats!!smiley

   

   

   

  Més informació
 • 17 febrer 2017
  BASES PER A ELS ESTABLIMENTS PARTICIPANTS

  BASES PER A PARTCIPAR EN LA RUTA DE LA TAPA DE L'AJUNTAMENT DE MANISES

   

  La Ruta de la tapa, té com un dels seus valors incentivar la cultura de tapes en la ciutat i fomentar la qualitat de les mateixes.

   

  ESTABLIMENTS PARTICIPANTS

  • Requisits dels participants:

   • Estar en possessió de la Llicència d'obertura i dades d'alta en l'Impost d'Activitats Econòmiques en alguna de les activitats enquadrades en el sector de l'hostaleria.

   • Estar donat d'alta i al corrent en el pagament de les cotitzacions de la Seguretat Social en el règim corresponent.

   • Estar al corrent dels impostos municipals.

   

  • Els establiments que participen en la Ruta de la Tapa de Manises estaran identificats amb un adhesiu.

   

  • Les tapes hauran de figurar en l'oferta habitual de l'establiment com a mínim durant els dies de celebració de la Ruta (30 i 31 de març), exceptuant els dies oficials de tancament de l'establiment, que hauran de ser detallats en la fitxa que s'adjunte. Passat el Concurs, les tapes presentades podran seguir formant part de l'oferta de cada establiment.

   

  • Els establiments participants serviran les tapes com a mínim entre les 13:00 i les 15:00 i entre les 20:30 i les 23:00 hores o en l'horari d'obertura de l'establiment. Els establiments podran ampliar aquest horari, però en cap cas, reduir-lo. Els establiments que per alguna causa justificada no puguen complir l'horari establit, hauran de comunicar-ho per escrit al Departament de Comerç que, de ser el cas, autoritzarà per escrit les possibles variacions en l'horari oficial de la Ruta.

   

  • Durant l'horari previst tots els establiments es comprometen a tenir suficients existències de les tapes oferides, assegurar les necessàries condicions de seguretat, neteja i atenció al client durant els dies que dure la Ruta de la Tapa.

   

  • Tots els establiments participants estan obligats a acudir a la sessió fotogràfica de les “tapes” previ a l'inici de la Ruta (lloc, data i hora per determinar).

   

  • El preu estipulat per a la Ruta de la Tapa és de 2 euros, la tapa més refresc, aigua, cervesa o una copa de vi. Este és el preu convingut per a totes les “tapes”, així com para tots els i les participants

   

  • Tots els establiments participants es comprometen a complir les normes anteriors L'incompliment d'alguna d'elles suposarà la desqualificació immediata en el concurs i impedirà la participació en la pròxima edició de la ruta.

  Més informació

 • Pàgina 4 de 402

 • Mostrant del 61 fins al 80 d'un total de 8040 registres

T'interessa

Canal YouTube Afic

Consultes on-line

Exposició pública i consultes del PATSECOVA

Festius hàbils per a la pràctica comercial

Seguix-mos a Twitter

Anàlisi i Autodiagnòstics

Actualitat Xarxa Afic

 • ©2017 Generalitat Valenciana.
 • Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball
 • El portal del comerç sostenible