El portal del comerciant

Noticies

 • 30 març 2017
  Mercat Barroc d´Elda

  Del dissabte 8 al diumenge 9 d'abril de 2017, el Centre Històric d'Elda es convertirà en un Mercat Barroc. La Regidoria de Comerç de l'Ajuntament d'Elda, a través de l'AFIC (Agència municipal per al Foment de la Innovació Comercial) , transforma per primera vegada la 18 edició de la seua Fira de Comerç Medieval en un mercat tradicional inspirat en el Barroc.

  Més informació
 • 29 març 2017
  Exposició de Bonsais al Mercat

  L'exposició recull una col·lecció de vint-i-cinc arbres seleccionats pel club novelder amb els que es preten, segons ha explicat el vicepresident de l'agrupació, Miguel Alonso, “oferir al públic una mostra del treball que realitzem els socis, sense caràcter de competició”. Isabel Martínez, presidenta de l'Associació Mercat de Novelda, va agraïr a la regidoria l'habilitació d'una sala “que permiteix donar més serveis als usuaris del Mercat” i va convidar als ciutadans a descobrir en les seues instal·lacions “la bellesa de l'art del bonsai”.

  En l'inauguració de la mostra, que s'obri al públic en horari del Mercat, el regidor de Desenvolupament, Francisco Sepulcre, destacà el muntatge “en el que no tan sols és important allò que es mostra, també com es mostra”. Sepulcre també expresà la seua satisfacció per l'activitat desenvolupada fins ara a la sala d'usos múltiples habilitada recentment i que, segons va remarcar, “és tot un èxit perque l'associació ha preparat una programació amb la que es dinamitza el Mercat”.

  Més informació
 • 28 març 2017
  Benicarlo. El blues i la música religiosa protagonitzen la programació turística per Setmana Santa

  L'Ajuntament de Benicarló ha apostat per dos concerts de primer nivell musical per a posar-li banda sonora a la Setmana Santa. La programació començarà amb l'actuació del cor Caius College Choir, de la Universitat de Cambridge, dijous 13 d'abril a les 12.00 hores a l'església de Sant Bartomeu, amb entrada gratuïta. La formació coral oferirà un programa de música polifònica del renaixement espanyol i anglés i una selecció de peces d'una de les obres mestres de la música religiosa de tots els temps: la Passió segons Sant Mateu, de Johann Sebastian Bach.

  més

  Més informació
 • 28 març 2017
  OBERT PER VACANCES? COM FER CRÉIXER EL TEU NEGOCI SENSE MORIR EN L'INTENT

  La falta de cultura empresarial és la principal amenaça a què s'enfronta la Pime comercial actual. Un inspirador sistema de gestió orientat al client, et permetrà posar el focus en el que realment és important. Pensar com ell i gestionar com ell és la base per a obtindre un creixement sostenible i ecològic amb la teua qualitat de vida.

  QUÈ TREBALLAREM EN ESTE TALLER?

  4 hores per a descobrir o reafirmar-te en la forma en què estàs gestionant el teu negoci.

  - Aprofundirem en el concepte de l'especialització en clients com a model de creixement.

  - Estudiarem exemples de micropimes comercials semblants a la teua, i que desenvolupen models d'èxit basats en la gestió eficaç.

  - Practicaràs amb senzilles ferramentes de gestió de negoci basades en partides de despesa i inversió.

  - Descobriràs les pautes per a desenvolupar el teu propi manual de procediment de negoci.

  QUÈ BENEFICIS T'APORTARÀ?

  - Descobriràs que senzill és el que abans veies tan complicat.

  - Descobriràs potents ferramentes de gestió que et permetran créixer com a empresari.

  - Seràs molt millor líder en el teu negoci perquè comprendràs la importància de delegar eficaçment.

  - Et resultarà molt més fàcil formar els teus col·laboradors.

  El manual de procediment et portarà algun temps, però després et deixarà molt de temps per a tu.

  A què esperes per a apuntar-te? Contacta amb CREAMA cridant al 965732100 o enviant un mail a jribes@creama.org. Et sorprendràs.

  Més informació
 • 28 març 2017
  Moncada: AFIC i Mercat Moncada participen en la campanya internacional de recolçament als mercats municipals

  Mercasa coordina a Espanya la campanya internacional de suport als Mercats municipals, que se celebra des de 2012, impulsada per la Unió Mundial de Mercats Majoristes i Detallistes, davall l'eslògan “Love your local Markets”, i que a Espanya hem traduït com “M'agrada el meu Mercat”.


  Esta campanya es concreta en una acció coordinada en més de 30 països d'Europa, Amèrica i Àsia, amb la participació de més de 3.000 mercats, que al llarg del mes de maig de cada any realitzen activitats de promoció dels Mercats municipals, per a posar en valor la seua funció vertebradora del comerç d'alimentació en les ciutats.

  Més informació
 • 28 març 2017
  II Zumbathon solidari

  Més informació
 • 27 març 2017
  Premis Nacionals de Comerç Interior 2017

  Extracte de l'Orde EIC, de 22 de març, per la que es convoquen per a l'any 2017 els Premis Nacionals de Comerç Interior
  BDNS (Identif.): 339282


  De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3b i 20.8 de la llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet dels quals pot consultar-se en la Base de Dades Nacionals de Subvencions (http://www.Pap.minhap.Gov.es/bdnstrans).


  Primer.- Beneficiaris. Els premis es convoquen en tres modalitats: ajuntaments, centres comercials oberts i xicotet comerç.


  Segon.- Objecte. Els Premis Nacionals de Comerç Interior van ser creats per Orde del Ministeri d'Economia i Hisenda, de 16 de juliol de 1997, a fi de reconéixer l'especial labor dels ajuntaments en les seues activitats de renovació urbana comercial en el centre de les ciutats i dels xicotets comerços en la seua labor de desenvolupament comercial i modernització empresarial, per mitjà de la millora de la tecnologia i l'associació d'empreses.


  Tercer.- Bases reguladores. Les bases reguladores dels Premis Nacionals de Comerç Interior es troben arreplegues en l'Orde ITC/846/2011 de 29 de març.


  Quart.- Dotació. El Premi Nacional al Xicotet Comerç i el Premi Nacional a Centres Comercials Oberts estan dotats amb 4.000 euros cada u. El Premi Nacional a ajuntaments té caràcter honorífic, sense dotació econòmica. Es podran atorgar accèssit i mencions de cada una de les modalitats que tindran caràcter honorífic.


  Quint.- Termini de presentació de sol·licituds. Les candidatures podran ser presentades fins al dia 28 d'abril del 2017 inclòs. La sol·licitud es formalitzarà en el model normalitzat que figura com a annex de la convocatòria i en la web .


  Els candidats que hagueren presentat les seues sol·licituds en la convocatòria de 2016 podran sol·licitar que es tinga per reproduïda la dita sol·licitud amb la documentació que van adjuntar, sense perjuí d'aportar qualsevol altra que estimen pertinent.


  Madrid, 22 de març del 2017.- El ministre d'Economia, Indústria i Competitivitat, P.D. (Orde ECC/1695/2012, de 27 de juliol), la directora general de Comerç Interior, Carmen Cárdeno Pardo.

   

  Més informació
 • 27 març 2017
  INSCRIPCIÓ III FIRA DE LA TAPA I DEL COMERÇ
  Més informació
 • 27 març 2017
  Setmana del Puchero a Guardamar del Segura

  Més informació
 • 27 març 2017
  CREAMA informa de les ajudes del Servef destinades al programa de Foment d'ocupació per a la contractació de persones jóvens qualificades (AVALEM JOVES)

  Podran ser beneficiaris qualsevol ocupador de naturalesa jurídica privada, inclosos els treballadors autònoms, amb àmbit d'actuació en la Comunitat Valenciana, que contracten persones jóvens majors de 16 anys que compten amb una qualificació professional reconeguda pel sistema de formació professional per a l'ocupació o del sistema educatiu i figuren inscrites en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil en l'àmbit territorial de la Comunitat Valenciana per mitjà d'un contracte indefinit inicial iniciat després del 27 de març de 2017.

  Els tècnics de la xarxa comarcal d'Agències de Desenvolupament Local (ADL) de CREAMA tenen tota la informació sobre este programa de foment de l'ocupació.

  La quantia de la subvenció ascendirà a 7.926,24EUR per al cas de contractes indefinits inicials a jornada completa (9.907,80EUR en el cas de contractació de dones o de jóvens amb diversitat funcional). Els contractes indefinits a temps parcial d’almenys 30 hores setmanals resultaran subvencionables amb reducció proporcional de la quantia de l'ajuda.

  El termini per a la presentació de sol·licituds finalitzarà el 31 d'octubre de 2017. Amb caràcter adicional a este termini general, les sol·licituts hauran de presentar-se en el termini específic de dos mesos des de la contractació objecte de la subvenció.

  Per a concretar tots els aspectes sobre la tramitació, condicions, terminis, etc., els interessats poden acudir a l'agència AFIC-CREAMA en el Carrer Escoto, 72, al telèfon 965732100 o bé a través del correu jribes@creama.org.

  Més informació
 • 24 març 2017
  DIAGNÓSTICO GRATUITO DEL PUNTO DE VENTA
  Més informació
 • 24 març 2017
  CONCURS DISENY CARTELL CAMPANYA DE PROMICIÓ DEL COMERÇ LOCAL
  Més informació
 • 24 març 2017
  Xàbia proposa les quedades “Beers&bytes” per a impulsar el networking entre empresaris i emprenedors

  Com expliquen des de la regidoria que dirigeix Cesc Camprubí, aquest nou concepte vol plasmar la possibilitat que ofereix Xàbia de combinar qualitat de vida amb desenvolupar-se professionalment, atraure a treballadors que desenvolupen la seua activitat en línia o bé atraure nous negocis digitals perquè s'implanten ací. L'objectiu és captar talent a canvi d'oferir un estil de vida diferent a les grans ciutats.

  És per açò que la primera cita de “beers and bytes” serà en un local amb vista al mar. Serà dimecres que ve, 29 de març i a les 19:30 hores, en el restaurant Duplex i està oberta a qualsevol empresari o futur emprenedor.

  La intenció és que es convertisca en un esdeveniment mensual i es desenvolupe durant tot l'any dins de les diferents actuacions de les quals s'encarrega l'ADL  tecnològic de CREAMA-Xàbia.

  Més informació
 • 23 març 2017
  PET FRIENDLY
  Més informació
 • 23 març 2017
  CAFÉS EMPRENEDORS

   

  Dins del programa d'impuls local per a la creació d'empreses “Ondara Activa”, la Regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament d'Ondara, dirigida per José Ramiro, ha organitzat el cicle “Cafès Emprenedors”; un cicle de xerrades informals a càrrec d'empresaris de la localitat, en les que abordaran la seua trajectòria i visió del comerç i de l'empresariat local.

  Les xerrades de “Cafès emprenedors” van dirigides a emprenedors locals, empresaris i comerciants d'Ondara, i en elles podran conèixer les històries dels empresaris ondarencs comptades i compartides per ells. Les persones interessades a assistir poden obtindre més informació i inscriure's en l'oficina d'ADL-AFIC d'Ondara, en el telèfon 965766250, o per correu en adl@ondara.org (persona de contacte, Ana Cotaina). Les places són limitades.

  La primera de les xerrades de “Cafès Emprenedors” tindrà lloc el proper dimecres 29 de març, a càrrec de Xavi Pons (Tasta’m). Serà al Restaurant Tasta’m d'Ondara de 15:30 a 17 hores.

  La segona xerrada anirà a càrrec de Servicolor (Pedro Luís i Marga Pérez), i s'efectuarà el dijous 27 d'abril de 15:30 a 17 hores a l'Hotel Ramis (Ondara).

  La tercera xerrada, a càrrec de Màxima Bikes i Monverd, per Juanjo Mahiques i Javi Moncho, se celebrarà al Bar Valero el dijous 25 de maig.

   

  L'objectiu del programa “Ondara Activa” és incrementar la taxa de creació d'empreses a Ondara a través de l'autoocupació i vincular l'empresariat local amb el foment de l'emprenedoria. El Programa combina impartir coneixements sobre el món de l'empresa, amb la tutorització per experts de cada àrea dels projectes participants. Després de la fase de formació, ara se celebraran aquestes reunions informals amb empresaris i emprenedors locals que parlen des de la seua experiència.

  Més informació
 • 22 març 2017
  BASES PER AL PUBLIC PARTICIPANT A LA II RUTA DE LA TAPA 2017

  BASES PER A PARTICIPAR EN LA RUTA DE LA TAPA DE L'AJUNTAMENT DE MANISES

   

  La Ruta de la Tapa té com un dels seus valors incentivar la cultura de tapes en la ciutat i fomentar la qualitat de les mateixes.

   

   

  1. PUBLIC PARTICIPANT

   

  • Els clients disposaran del "carnet de la tapa manisera", amb el qual podran emetre el seu vot. Perquè el vot siga vàlid, cada carnet ha d'estar segellat, almenys, per 4 establiments participants en la Ruta; estar emplenat amb les dades del participant; i dipositat en qualsevol de les urnes que estaran situades en els establiments participants.

   

  2. SORTEIGS I PREMIS

   

  • L'establiment guanyador rebrà un guardó i la seua tapa es publicitarà en les xarxes socials municipals. El recompte dels vots per a triar la tapa guanyadora serà públic, i es realitzarà el dia 7 d'abril, a les 12 hores, en la Ràdio. Podran assistir al mateix els hostalers/res participants, comerciants i públic en general.

   

  • Entre tots els participants se sortejaran dos premis consistents, cadascun d'ells, en un sopar per a dues persones a disfrutar, el primer, a l'establiment guanyador de la Ruta, i el segon, a l'establiment que s'haja classificat en segon lloc. El sorteig serà públic, i es realitzarà en la Ràdio Municipal, el dia 7 d'abril a les 12:30 hores. El premi es comunicarà a les persones agraciades telefònicament, dins dels 5 dies següents a la celebració del sorteig. Cada participant només podrà gaudir d'un premi.

   

  • En facilitar les seues dades personals, el participant accepta expressament les condicions de les bases. Els guanyadors o guanyadores accepten que el seu nom i fotografia es publiquen en els mitjans que l'Ajuntament estime oportuns.

   

  • Per a arreplegar el premi serà imprescindible presentar el DNI. El lliurament es farà en persona, havent d'arreplegar-se en el Centre de Promoció ( C/ València núm. 22), en un termini màxim de tres setmanes des de la comunicació del resultat del sorteig, transcorregut el qual s'entendrà que declinen la seua acceptació.

   

  3. COL·LABORACIONS

   

  • L'Associació de Comerciants ASCOMA repartirà entre els clients dels establiments associats, vals de descompte a utilitzar en les consumicions que es realitzen en la Ruta de la Tapa.

  Més informació
 • 21 març 2017
  PASSAREL·LA A LA PLAÇA

  El proper dissabte 1 d'abril a les19:30h tindrà lloc la segona edició de Passarel·la a la plaça. Un espectacle per a mostrar el comerç local de Benifaió.

  Més informació
 • 21 març 2017
  Nou Gerent del Centre d´Artesania de la CV

  Vist l'acord adoptat per la Junta rectora del Consorci de Gestió del Centre d'Artesania de la Comunitat Valenciana, reunida en sessió ordinària el 27 de febrer del 2017, pel que s'aprova el nomenament de Miquel Clemades Planells com director gerent del Consorci, a proposta del conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Ocupació, en la seua qualitat de president del Consorci.


  Vistes les facultats conferides per l'article 8 dels Estatuts del Consorci, i la delegació efectuada per la Junta rectora del Consorci, en la reunió ordinària del 27 de febrer, en el president del Consorci per a formalitzar el nomenament i disposar la publicació del mateix, resolc:
  Anomenar a Miquel Clemades Planells com director gerent del Consorci de Gestió del Centre d'Artesania de la Comunitat Valenciana, i disposar la publicació del mencionat nomenament, que tindrà efectes d'1 de març del 2017.


  València, 28 de febrer del 2017.– El president: Rafael Climent González
  (Publicat en el DOGV 21/03/2017 per RESOLUCIÓ de 28 de febrer del 2017, del president del Consorci de Gestió del Centre d'Artesania de la Comunitat Valenciana, per la que s'anomena director gerent del Consorci).

  Més informació
 • 21 març 2017
  Moncada: Nit de Tapes y ópera al Mercat

  Disfruta d´una experiència inoblidable, les millors tapes de Mercat amb producte fresc i de qualitat, i mùsica en directe.

  Reserva l´event en la teua agenda, no t´arrepentiràs.

  Mercat Moncada

  Més informació
 • 20 març 2017
  DÉNIA STOCK

  Fira d'estoc

  Més informació

 • Pàgina 3 de 384

 • Mostrant del 41 fins al 60 d'un total de 7663 registres

T'interessa

Canal YouTube Afic

Consultes on-line

Exposició pública i consultes del PATSECOVA

Festius hàbils per a la pràctica comercial

Seguix-mos a Twitter

Anàlisi i Autodiagnòstics

Actualitat Xarxa Afic

 • ©2017 Generalitat Valenciana.
 • Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball
 • El portal del comerç sostenible