El portal del comerciant

Noticies

 • 02 març 2017
  JORNADA: ÉS POSSIBLE LA DIGITALITZACIÓ EN EL COMERÇ LOCAL?

  L´Ajuntament de La Vall d´Uixó a través de la Regidoría de la Ciutat Activa portarà a terme la jornada És possible la digitalització en el comerç local?

  La jornada tindrà lloc en el Centre Social Les LLimeres situat al C/ Matilde Bel, 16 el 8 de març de 8:00-10:00 hores.

  En la jornada tractarem i analitzarem les oportunitats que generen les noves tendències dintre del procés de transformació digital, aplicat al comerç local, donant eines i idees que ens puguen permetre dur a terme una estratégia digital exitosa.

  Més informació
 • 02 març 2017
  Papà m'enamora

  Al llarg del mes de març les teues compres en el comerç de Calp tenen premi.

  L'Ajuntament de Calp a través de l'Agència de Desenvolupament Local Afic-*Creama Calp i l'Associació d'Empresaris i Comerciants han engegat aquesta campanya per a celebrar el dia del pare i l'arribada de la primavera.

  Reuneix un mínim de 20,00€ en tiquets de compres que hauràs d'adjuntar a la papereta de participació que s'ha de dipositar en les urnes que trobaràs en el teu comerç habitual.

  Entre tots els participants se sortejarà una nit en règim d'allotjament i desdejuni en l'Hotel SH Ifach, un val de 100,00€ per a realitzar compres en els comerços associats a AEMCO i un sopar per a dues persones en el Restaurant Andalucia.

  Pots consultar les bases d'aquesta campanya en el següent enllaç.

  Més informació
 • 02 març 2017
  Xàbia presenta aquest divendres la iniciativa “Marina Alta Emprén”

  L'Ajuntament obrirà un nou espai per al coworking

  El Mvsev Soler Blasco de Xàbia acull aquest divendres, a partir de les 19 hores, la presentació de la iniciativa comarcal “Marina Alta Emprén” per a fomentar la creació de noves empreses i els seus corresponents llocs de treball.

  Es tracta d'un projecte pensat per a cobrir totes les necessitats de l'emprenedor durant els seus 8 primers mesos de vida. A més de formació especialitzada, se li ofereix l'ajuda de mentors experts coneixedors del mercat, suport a la idea de negoci mitjançant les eines necessàries per a l'èxit i claus perquè siga una empresa eficient i sostenible en el temps.

  Marina Alta Emprén està dividit en dues fases: una primera d'incubació de la idea i una segona de desenvolupament del projecte. Qualsevol emprenedor major de 18 anys pot participar presentant projectes que encaixen en el teixit empresarial de la zona i obtindrà a través d'aquest pla una formació personalitzada, assessorament i la possibilitat de participar en una ronda d'inversions en els anomenats "capital llavor" per a aquells emprenedors que concloguen el programa amb èxit.

  L'Ajuntament de Xàbia, a través del departament de Foment Econòmic, ha mostrat el seu suport, tant econòmic com en mitjans, a aquest pla d'acompanyament a l'emprenedor. I és que en paraules de l'edil responsable, Cesc Camprubí, aquest tipus de projectes comarcals encaixen en l'aposta de Xàbia per afavorir la diversificació de l'economia i recolzar al que es decideix per l'autoocupació.

  És més, ha avançat Camprubí, els projectes seleccionats en aquest pla ja podran utilitzar el nou espai de coworking que pròximament engegarà l'Ajuntament de Xàbia, un lloc on professionals de diferents sectors compartiran un mateix espai per a treballar junts.

 • 02 març 2017
  Les grans superfícies no obriran durant els dies de festes de Sant Jordi

  La regidora de Comerç, Vanessa Moltó, agraeix, com l'any passat, a les grans superfícies comercials de la ciutat, el seu esforç i sensibilitat per no obrir en els dies de les properes festes de Moros i Cristians. Amb aquesta mesura, els treballadors d'aquests establiments podran gaudir de les festes.

  La normativa de la Conselleria de Comerç indica que quan hi ha 3 festius consecutius i alguna gran superfície ho demana, s'hi ha d'habilitar un dia d'obertura previ consulta a diferents òrgans. Per evitar aquesta obertura, que perjudica els treballadors d'aquestes empreses, la regidoria de comerç ja va realitzar una reunió l'any passat per a acordar entre tots un criteri comú. La bona resposta d'aquestes empreses l'any passat s'ha tornat a repetir, i enguany també han decidit no obrir en la trilogia.

  La regidora de Comerç, Vanessa Moltó, ha mostrat la seua satisfacció: «Després de l'èxit de l'any passat, aquest any els tres dies de festes les grans superfícies tornaran a estar tancades. Hem d'agrair molt l'esforç d'aquestes, ja que tot i poder haver demanat obrir un dia de Festes, no ho han fet i, així, tots els treballadors podran gaudir de les nostres festes».

  Recordem que les dates que designa l'Ajuntament d'Alcoi, per als festius de la ciutat en 2017 són dissabte 22 i dilluns 24 d'abril. Cal recordar, que el xicotet comerç té llibertat horari, però també és important indicar que tant la Càmera de Comerç, La Federació com ACECA comparteixen la intenció del fet que tot el món puga gaudir de les festes en les millors condicions.

  Més informació
 • 01 març 2017
  Nova noticia
  Més informació
 • 01 març 2017
  LLISTAT PROVISIONAL MERCAT EXTRAORDINARI SETMANA SANTA 2017

  /LISTADO PROVISIONAL MERCADO EXTRAORDINARIO SEMANA SANTA.

  Més informació
 • 01 març 2017
  Es presenta a Alcoi l'APP per a consultar els actes culturals de tot el territori valencià

  L'acte va estar presidit per l'alcalde d'Alcoi, Toni Francés i Vicent Gil Olmedo, secretari General de la FVMP.

  Es tracta d'una APP gratuïta, que confecciona la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, per a tots els municipis i mancomunitats associats amb l'objectiu d'ajudar a difondre de manera eficaç els esdeveniments dels municipis.

  L’alcalde, Toni Francés, va comentar: «els ajuntaments som importants en el desenvolupament de la cultura i aquesta ferramenta ens ajudarà a millorar els serveis que oferim a la ciutadania, des de l’Ajuntament d’Alcoi, anem a donar suport a totes les iniciatives que presente la FVMP».

  La FVMP ha presentat aquesta APP a les principals ciutats, València, Castelló de la Plana, Alzira, Xàtiva, Gandia, Dénia, Alcoi i Alacant, en actes que han aprofitat per a apropar als representants públics municipals i als treballadors al servei de l'administració local els avantatges i funcionament d'aquest nou servei.

  ANEM serà una ferramenta on es farà arribar a tots els veïns de la Comunitat Valenciana els esdeveniments que s'organitzen. Però a més a més, multiplicarà exponencialment la difusió de cadascun dels actes. Es podrà arribar a la ciutadania dels pobles del costat, als de la comarca i als de tot el territori valencià. Serà la primera ferramenta informàtica que posa a l'abast de la ciutadania tot el mapa cultural i d'esdeveniments municipals de tot el territori valencià. Una ferramenta completa que comptarà amb diferents filtres per tal que la recerca d'informació s'ajuste al que necessitem: comarca, localitat, data, hora, lloc, tipus d'espectacle, públic objectiu, agenda, alertes i venda d'entrada.

  Aquesta APP pot ser compatible amb altres més locals, ja que aquesta té una visió global de tot el territori municipal valencià i ajudarà a difondre els actes de cada municipi també entre veïnes i veïns d'altres localitats.

  Més informació
 • 01 març 2017
  Convocatòria d'ajudes Foment d'ocupació

  Aquestes ajudes van destinades a la contractació indefinida de persones que pertànyen a algun dels següents col·lectius: persones en situació o risc d’exclusió social, persones desocupades de llarga duració majors de 45 anys, persones desocupades de molt llarga duració i persones majors de 50 anys.


  Accions subvencionables:

  1-La contractació indefinida inicial a jornada completa de les persones desocuopades esmentades abans.

  2-Import de la subvenció ascendirà a 5.944,68 €, si la persona, a mes a més és dona o presenta diversitat funcional, l’import serà de 7.926,24€; si és víctima de violència sobre la dona o és persona amb diversitat funcional severà, ascendirà a 9.907,80€.

  3-Els contractes indefinits a temps parcial de com a mínim 30 hores setmanals (15 hores setmanals en el cas de persones amb diversitat funcional severa) resultaran subvencionables amb reducció proporcional de la quantia de l’ajuda.

  Les contractacions hauran de’efectuar-se després de la publicació de l’ordre i finalitzarà el 31 d’octubre de 2017.


  Les persones interessades a conèixer més sobre aquests temes poden obtenir tota la informació en l'Agència de Desenvolupament Local-AFIC d'Ondara, cridant al 96.576.62.50 o al correu electrònic: adl@ondara.org

  Més informació
 • 01 març 2017
  Convocatòria ajudes foment d'ocupació persones amb diversitat funcional

  Aquestes ajudes van destinades a la contractació indefinida de:

  -Persones amb diversitat funcional, és a dir, persones amb un grau de discapacitat reconegut igual o superior al 33%, així com pensionistes de la Seguretat Social que tinguen reconeguda una pensió d’incapacitat permanent total, absoluta o gran invalidessa, i pensionistes de classes passives que tinguen reconeguda una pensió de jubilació o de retir per incapacitat permanent per al servei.

  -Persones destinatàries finals del Programa de foment de la contractació de persones amb diversitat funcional severa són les persones amb un grau de discapacitat intel·lectual o malaltia mental reconeguda igual o superior al 33% o amb un grau de dicapacitat física o sensorial reconeguda igual o superior al 65%.


  Accions subvencionables:

  1-La contractació indefinida inicial a jornada completa de les personesamb diversitat funcional o de persones amb malaltia o transtorn mental, l’import de la subvenció serà de 7.926,24€. Si la persona contractada té la condició de víctimas de violència sobre la dona o de la persona amb diversitat funcional severa , l’import serà de 9.907,80€.

  2-En el cas de contractació temporal a jornada completa de persones amb diversitat funcional severa per un període entre 3 i 9 mesos, l’import de la subvenció serà el resultat de multiplicar 825,65€ pel nombre de mesos de manteniment del contracte.

  3-En el cas de conversió a indefinit a jornada completa de contractes temporals de persones amb diversitat funcional severa, l’import de la subvenció serà de 9.907,80€.

  4-Els contractes a temps parcial de com a mínim 30 hores setmanals (15 hores setmanals en el cas de persones amb diversitat funcional severa) resultaran subvencionables amb reducció proporcional de la quantia de l’ajuda.

  Les contractacions hauran de’efectuar-se després de la publicació de l’ordre i finalitzarà el 20 de setembre de 2017.

  Les persones interessades a conèixer més sobre aquests temes poden obtenir tota la informació en l'Agència de Desenvolupament Local-AFIC d'Ondara, cridant al 96.576.62.50 o al correu electrònic: adl@ondara.org

  Més informació
 • 01 març 2017
  4ª FIRA OUTLET UCOVI

  En aquesta ocasió, són més de 30 els comerços que prengueren part en aquesta fira de descomptes i que posaran a la disposició dels clients les millors ofertes en moda  de senyora i cavaller, moda infantil i juvenil, esports, bijuteria, bosses i sabates, articles per a la llar i neteja...

  Més informació
 • 28 febrer 2017
  Alcoi participa en la II Trobada d'Alcaldes + Innovadors de la Xarxa Impulso

  La trobada d'Innovació, que realitza la Xarxa Impulso de Ciutats de Ciència i Innovació, de la qual Alcoi forma part, torna aquest any a Madrid després de l'èxit de l'edició anterior. La iniciativa consisteix en què els ajuntament que formen part de la xarxa present a una empresa innovadora de la seva ciutat, donant a conèixer el seu projecte a la resta d'Espanya.

  Alcoi ja va participar en la primera edició amb la empresa Mabysy, amb seu a Alcoi creada per l'alcoià Pau Ferri. En aquesta ocasió, la nostra ciutat acudeix amb la start-up dels germans alcoians Pablo i Omar Pera.

  La nostra ciutat es presentarà com la resta de participants, amb un temps total de 5 minuts on, l'alcalde realitzarà una petita introducció i la start-up, un «elevator pitch» del seu projecte. A més, les empreses participants tindran un stand per poder presentar el seu projecte i donar-se a conèixer a administracions i altres empreses de tota Espanya.

  L'alcalde, Antonio Francès, explica: «Acudim a Madrid per segon any consecutiu per seguir posant a Alcoi en el lloc que mereix, tenint presència en xarxes estatals i europees d'indústria, innovació i empresa. Aquest any, ens representen els germans Omar I Pablo Pera, un exemple de les grans empreses innovadores que estan naixent a la nostra ciutat, moltes d'elles, de la mà d'Internet, desconegudes en molts casos per a la majoria de ciutadans, que també ofereixen ocupació i projecció a la ciutat en sectors empresarials amb molt futur. Pablo i Omar són un exemple de la importància de formar al fet que els nostres joves, oferint-los possibilitats d'estudi i treball a l'estranger, per a recuperar posteriorment aquest talent, aplicant-ho a la creació d'ocupació a Alcoi».

  L'empresa alcoiana representant

  La missió de l'empresa que representa a Alcoi és la d'apropar negocis als seus clients per mitjà de les plataformes de missatgeria. Amb Reply.ai, s'automatitza l'atenció al client entre les empreses i els seus clients per mitjà de WhatsApp, SMS, FB Messenger o Telegram.

  Facilitant la comunicació empresa-client en les aplicacions de missatgeria, estalviant costos de suport telefònic i oferint serveis interactius sense la necessitat d'una *app. Utilitzant intel·ligència artificial per respondre les preguntes més senzilles, i connectant amb el personal d'atenció al client només quan es requereix.

  Els germans Omar comenten: «Després de veure com la missatgeria ens estava canviant les nostres vides, decidim aplicar-la per canviar com una empresa es comunica amb els seus clients. Així va néixer Reply.ai Actualment, treballen 12 persones distribuït entre Nova York, Madrid, Còrdova i Alcoi. Les últimes 6 persones incorporades en els últims mesos».

  Grans marques com KIA Motors, Nike, HP, VAIO o Starbucks han confiat en aquesta empresa que treballa a nivell internacional amb clients a EUA, Europa i Japó. I, des de fa uns mesos, també col·labora en un programa pilot amb l'ajuntament d'Alcoi per al projecte Smart City.

  Els fundadors de Reply.ai són Pablo Pera (COO) i Omar Pera (CEO). Enginyers informàtics nascuts a Alcoi. Han treballat en el CERN, Google i Pixable a Nova York. Durant anys, han combinat el seu treball amb la pròpia startup «Perops». Aquesta empesa fabricava aplicacions que van arribar a tenir 40 milions de descàrregues en total. Amb algunes d'elles, com «Shh» que elimina el doble check blau de WhatsApp ha tingut molta rellevància.

  Més informació
 • 28 febrer 2017
  xarrada de D. Manuel Amat Payá: “10 Claus per a passar de la mediocritat a l'excel·lència amb els clients

  La Regidora de Comerç Sra. Mª Carme Moreno Marín

  T'invita el proper dia 31 de març a les 15:00 a un cafè

  mentre escoltes la xarrada de D. Manuel Amat Payá:

  “10 Claus per a passar de la mediocritat a l'excel·lència amb els clients”

   

  Lloc: Centre de Promoció i Desenvolupament. C/ València núm. 22. (Aforament limitat)

  Es prega confirmar assistència abans el 27 de març. Tel: 961524632. Correu electrònic: afic@manises.es

  Més informació
 • 28 febrer 2017
  PLECS CONDICIONS ADMINISTRATIVES VACANTS EN ELS MERCATS MUNICIPALS DE SAGUNT I PORT SAGUNT
  Més informació
 • 27 febrer 2017
  Moncada: 8ª Feria del Stock

  Podràs conseguir suculents descuomptes en roba, joieria, òptica, reclams publicitaris, .... aprofita la cita!

  Més informació
 • 27 febrer 2017
  Moncada 28/02: Xarrada el Comerç Local i la EBC

  28 de febrero de 2017 en el Saló d´Actes de la Cambra Agrària de Moncada c/ Mariano Benlliure nº 7 – 2ª planta en horari 15.00 a 16.30h.

  Inscripcions: info@comerciantesmoncada.com

  Més informació
 • 27 febrer 2017
  Acord de cooperació entre l'Ajuntament d'Alcoi i el CEEI

  L'Ajuntament d'Alcoi i el CEEI acaben d'estrènyer els seus llaços de cooperació mitjançant la signatura, aquest matí, d'un conveni marco de col·laboració. La finalitat d'aquest acord és impulsar l'esperit emprenedor, promoure la creació d'empreses i autoocupació, desenvolupar accions per impulsar la creació i consolidació d'empreses, divulgar les accions desenvolupades per cada entitat i engegar activitats conjuntes.

  La signatura de l’acord que s’ha realitzat a l’Ajuntament ha comptat amb el Director del CEEI, Jesús Casanova, i l’alcalde, Toni Francés. Amb aquest conveni marco, es permetrà ampliar i millorar les accions encaminades a la a creació i consolidació d’empreses en la ciutat d’Alcoi. L’acord arriba després de que CEEI Alcoi haguera de tancar les portes i es trobara una solució per a mantindre un organisme amb molta trajectòria a la ciutat en matèria d’emprenedurisme, amb la creació d’una seu del CEEI València a la nostra ciutat.

  Després de la reunió i signatura de l’acord, el director del CEEI ha expressat “amb la signatura d'aquest acord anem a intensificar les accions que des del *CEEI estem realitzant després del reinicio de l'activitat a Alcoi. En aquest temps ja s'han desenvolupat múltiples jornades i tallers, així com s'han atès a un important nombre d'emprenedors i empreses”

  Per la seua banda, l’alcalde, Toni Francés, ha comentat: «Comptar amb un organisme com el CEEI a la nostra ciutat és un orgull. Estic segur que des de la cooperació i la coordinació del CEEI i de tots els altres mecanismes relacionats amb la promoció econòmica que tenim a Alcoi com la Cámara o l’Àgora, i els programes municipals d’emprendedurisme amb els centres educatius podem impulsar la creació d’empreses a Alcoi. Eixe és el nostre objectiu, seguir apostant per l’esperit emprenedor i la creació de treball en la nostra ciutat».

   

  Ambdues entitats organitzaran conjuntament activitats per aconseguir les finalitats de l’acord. L'acord signat inclou les següents actuacions:

  - Difusió de la informació d'ambdues entitats mitjançant el corresponent suport electrònic (butlletí digital i webs).

  - La promoció de Cursos, Jornades o Seminaris i Conferències sobre temes de mutu interès relacionats amb les matèries en les quals Ajuntament i CEEI estiguin especialitzats.

  - La col·laboració en fòrums de trobada i premis empresarials.

  - Col·laboració en assessorament a empreses emprenedores innovadores.

  - Apropar al territori tots aquells programes impulsats per les diferents Administracions Públiques que vagin destinats a la promoció d'emprenedors, les empreses i la innovació.

  - Fomentar la col·laboració entre les entitats cooperant i compartint eines metodològiques que els observatoris d'ambdues parts posseeixin i que garanteixi la comunicació i l'intercanvi d'informació.

  - Accions de sensibilització i difusió de la cultura emprenedora, la innovació i la gestió mediambiental de l'empresa.

  - La utilització de les instal·lacions d'ambdues entitats per realitzar les actuacions previstes en el present conveni i en els acords específics que s'annexin.

  - Difusió d'accions entre la xarxa de contactes d'ambdues entitats.

  Més informació
 • 24 febrer 2017
  EL Dia 5 de març tornen les Botigues al Carrer al centre de Vinaròs
  Més informació
 • 24 febrer 2017
  ANUNCIO LISTADO DEFINITIVO MERCADO EXTRORDINARIO DE FALLAS

  ANUNCIO

  Més informació
 • 23 febrer 2017
  Talleres para personas emprendedoras. Febrero 2017

  Arrancamos el año con una nueva edición de los "Talleres para personas emprendedoras". Este mes en los municipios de Albalat dels Sorells y foios los días 23 y 24 de febrero, respectivamente. duración total: 5 horas.

  23/02/2017    09:30-11:30h.   Primera sesión en Albalat dels Sorells 

  24/02/2017    09:30-12:30h.   Segunda sesión en Foios

  Més informació
 • 23 febrer 2017
  TALLER COM CANVIEM LA COSA JA

  Afic - Creama Pego ha programat un taller per als comerciants i empresaris de la Marina Alta titulat "Com canviem la cosa ja!", una formació lligada al nou concepte de la "Tiendología" que arriba de la mà del consultor Manuel Amat.

  AFIC GATA: Curs

   

  El ponent ens parlarà del canvi necessari per als comerços, a partir de la generació de confiaça, tant en un mateix com a la resta de l'equip i, per descomptat, als clients.

  Es treballarà, durant 4 hores que influiran en cada comerciant de forma decisiva per a prendre consciència del seu potencial com a venedor inspirador i líder del seu equip, els segúents aspectes:
  - Des del coneixement propi, es treballarà en el desenvolupament del potencial com a venedor inspirador de confiança de cada participant.
  - Des del coneixement del negoci de cada alumne, aprendreu a enfocar el negoci cap al client. Si penses com a client, gestionaràs com el teu client.

  Els beneficis que aporta la participació:
  - Conèixer amb profunditat les potencialitats pròpies de cada comerciant i les del seu negoci.
  - Agafar confiança per a liderar  el teu equip i  enfocar-lo al client.
  - Descobrir el teu potencial com emprenedor/a de idees innovadores.

   

  El taller s'impartirà els dies 21 i 23 de març a la Casa de Cultura de Pego  gratuït per a tots els comerciants i empresaris, així com per a totes les persones interessades. L'horari serà de 15:00 a 17:00 hores.

  Amb aquestes actuacions, AFIC-Creama Pego tracta d'impulsar la formació permanent entre tots els seus usuaris perquè afrontin els nous reptes que l'economia actual presenta, així com per dotar d'eines estratègiques als emprenedors i empresaris de la comarca.

   

  Les places són limitades i per assistir al taller és imprescindible la inscripció prèvia en Creama-Pego Tel. 96 557 12 55  -  acarbonell@creama.org.

  Més informació

 • Pàgina 3 de 402

 • Mostrant del 41 fins al 60 d'un total de 8040 registres

T'interessa

Canal YouTube Afic

Consultes on-line

Exposició pública i consultes del PATSECOVA

Festius hàbils per a la pràctica comercial

Seguix-mos a Twitter

Anàlisi i Autodiagnòstics

Actualitat Xarxa Afic

 • ©2017 Generalitat Valenciana.
 • Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball
 • El portal del comerç sostenible