El portal del comerciant

Noticies

 • 04 gener 2017
  Alzira: Roscó de Reis

  Este any en el Roscó de Reis pots trobar més que un rei.

  L’Ajuntament d’Alzira, junt a Reclam editorial i el Gremi de forners, sorteja amb el tradicional roscó de reis un llibre del Rei en Jaume I. Per aconseguir-lo sols has de seguir estes senzilles passes. Compra el teu roscó al forn del teu barri. Comprova si té dins una miniatura del llibre. Per últim, canvia el teu minillibre pel llibre autèntic.

  A més a més, amb el premi emporta’t una reganyà!

  AMB EL ROSCÓ SIGUES DOS VEGADSE REI I POTENCIA EL COMERÇ LOCAL!!

  Més informació
 • 04 gener 2017
  DIES APERTURABLES 2017

  Els diumenges i festius habilitats per a la pràctica comercial durant l´any 2017, d´aquells establiments que no gaudixen de plena llibertat horaria són:

            

  • 8 de Gener
  • 13 de Abril
  • 30 de Abril
  • 2 de Juny
  • 8 de Octobre
  • 3 de Desembre
  • 8 de Desembre
  • 17 de Desembre
  • 24 de Desembre
  • 31 de Desembre

  Més informació
 • 03 gener 2017
  La Agencia AFIC CREAMA de Benissa informa de los domingos y festivos hábiles para la práctica comercial en el 2017

  El pasado 15 de diciembre se ha publicado en el DOCV, la Resolución de 29 de noviembre de 2016, de la Conselleria de Economía Sostenible, Sectores Productivos, Comercio y Trabajo, por la que se determinan los domingos y días festivos hábiles para la práctica comercial en el 2017.

  En ella se establece con carácter general, y para todo el ámbito territorial de la Comunitat Valenciana, durante el ejercicio 2017 los establecimientos comerciales ubicados en la Comunitat Valenciana podrán abrir al público los domingos y festivos siguientes:

  •   8 de enero de 2017, domingo. Rebajas de invierno.
  • 13 de abril de 2017, jueves festivo. Jueves Santo. Coincidencia de dos festivos.
  • 30 de abril de 2017, domingo. Coincidencia de dos festivos.
  •   2 de julio de 2017, domingo. Rebajas de verano.
  •   8 de octubre de 2017, domingo. Coincidencia de dos festivos.
  •   3 de diciembre de 2017, domingo. Campaña Navidad/Reyes
  •  8 de diciembre de 2017, viernes festivo. Día de la Inmaculada Concepción. Campaña Navidad/Reyes
  • 17 de diciembre de 2017, domingo. Campaña Navidad/Reyes
  • 24 de diciembre de 2017, domingo. Campaña Navidad/Reyes.
  • 31 de diciembre de 2017, domingo. Campaña Navidad/Reyes.

  Hay que tener en cuenta que los establecimientos minoristas que no operan en cadenas de distribución, con menos de 300 m2 de sala de ventas tienen total libertad para determinar los días y horarios de apertura durante todo el año, según la Ley 1/2015, de 27 de febrero, de Horarios Comerciales en la Comunitat Valenciana.

  Destacar el municipio de Benissa tiene la consideración de municipio turístico a efectos comerciales, con lo que durante la temporada de Pascua (de Domingo de Ramos al lunes siguiente al lunes de Pascua) y la temporada estival (entre el 1 de julio y el 30 de septiembre) existe libertad de apertura para todos los establecimientos comerciales y en la zona costera durante todo el año.

  Por último, recordar la obligación del comerciante de exponer el cartel con los días y horarios de apertura.

  Para obtener más información contactar con la agencia AFIC-CREAMA en la calle Escoto, 72, teléfono 965732100 y email jribes@creama.org  .

  Més informació
 • 03 gener 2017
  TARGETA VISA CARCAIXENT

  L'Ajuntament de Carcaixent  ha posat en circulació més de 200 targetes Carcaixent, amb 50€ cadascuna, que podran ser utilitzades en empreses i comerços de Carcaixent fins a desembre  de 2017. 

  La targeta s'utilitza igual que qualsevol Visa o targeta electrònica, cobrant immediatament l'empresa l'import. Al no tractar-se d'una targeta nominal,  no cal demanar el DNI al client.

  Molts de vosaltres, en el seu dia, es vau inscriure per a que en les vostres empreses pogueren fer ús de les mateixes a través dels TPV que teniu instal·lats. Vos facilitem el llistat d'empreses que en l'actualitat estan adscrites per la vostra comprovació.

  Llistat

  Les empreses que no es van donar alta, i estagueren interessades en adherir-se, només han de emplenar la següent fitxa d'inscripció i enviar-la a l'email de Caixa popular sgadea@caixapopular.es i la primera setmana del mes següent de la inscripció estarà en la llista de distribució.  De la mateixa manera, si ho destigeu, també podeu donar-se de baixa. 

  Fitxa

  Més informació
 • 03 gener 2017
  Sé part en la Setmana Empresarial i Emprenedora 2017

   RELLENAR EN FORMULARIOS DE GOOGLE

  https://goo.gl/forms/GE17KXZnEpjX3stp1

  Més informació
 • 03 gener 2017
  SORTEIG NADAL 2016 ACO

  img_20161229_135710

  Aquest dijous 29 de desembre es va celebrar el Sorteig de Nadal de l’Associació de Comerciants d’Ondara (ACO) i les afortunades van ser María Pérez Ribero, amb un premi de 500 euros, i Rosa Company Torres, amb un premi de 1.000 euros. Elles van ser dos de les participants d’un sorteig que té com a objectiu animar les compres en aquestes festes de Nadal amb la col.laboració de l’Ajuntament d’Ondara.

  Les guanyadores tenen de temps fins el pròxim 5 de gener de 2017 per realitzar les seues compres en establiments de l’ACO, amb un màxim de 200 euros per establiment.

  En el sorteig van estar presents Juanjo Mahiques, president de l’ACO, María Dolores Mesas, Vicepresidenta de l’ACO, i José Ramiro, Regidor de Comerç de l’Ajuntament d’Ondara.

  D’altra banda, des d’ACO s’està aprofitant la campanya nadalenca per a anunciar la posada en marxa de la nova App gratuïta per a mòbils i tablets “Comerciants Ondara”, en la que es poden trobar totes les novetats, ofertes i informació d’interès sobre els comerços associats, complementant així la informació de la seua pàgina web www.comerciantesondara.com. L’App es pot descarregar de forma gratuïta per mitjà de PlayStore.

  img_20161229_135337

  Més informació
 • 02 gener 2017
  NOVA IMATGE COMERCIAL "COMERÇ DE SILLA"

  Amb motiu de la celebració de la XVIII FIRA DE SANT SEBASTIA, es va presentar la creació de la marca "Comerç de Silla", slogan i imatge comú.

  Més informació
 • 31 Desembre 2016
  Crevillent XI Edició del Concurs d’Aparadors i Interiorisme de Nadal 2016.
  Més informació
 • 30 Desembre 2016
  El trenet de Nadal torna a Moncada del 2 al 5 de gener

  Un any més torna el Tren del Nadal a Moncada, durant quatre dies recorrerà el nostre municipi per a deleit de tot/es els/les veïns/nes.

  Parada/Baixada: Carrer 25 d'abril amb Carrer Major.

  Horaris:

  2, 3 i 4 de gener de 10.00h a 14.00h i de 17.00h a 20.00h

  5 de gener només de 10.00h a 14.00h

  Més informació
 • 30 Desembre 2016
  Programa Pequeradio en directe en el Mercat de Moncada

  Ja queda menys per a la Festa de Pequeradio en el Mercat de Moncada, recorda que es el proper dimarts dia 3 de gener de 11.00 a 13.30h

  No t´ho perdes, perque tindrem programa de radio en directe, actuacions musicals, animacions, mascotes, pintacares, globoflexia, etc ...

  T´esperem!

  Més informació
 • 30 Desembre 2016
  El comercio "suena a Navidad" en Callosa de Segura

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Desde el pasado día de Nochebuena y hasta la festividad de Reyes en estas fiestas de Pascua los vecinos y visitantes de Callosa de Segura van a ver ambientadas sus compras con un emotivo sonido a Navidad, desde la concejalía de comercio del Ayuntamiento y a petición de la junta directiva de la Asociación de Comercio Mixto de Callosa de Segura que solicitaron a esta concejalía acciones que ayudasen a dinamizar el comercio, se ha instalado en las principales calles comerciales de la localidad un hilo musical que en horario comercial, por la mañana de 10:00 a 14:00 horas, y por las tardes de 17:00 a 21:00 horas, alegra y anima el ambiente en unas fechas marcadas por las celebraciones y compra de regalos.

  El hilo musical se ha distribuido en el itinerario que ocupa la mayor parte de arterias comerciales de la localidad, Plaza de España, Plaza Reina Sofía, C/ Luis Galiana y Canónigo Hidalgo, Cervantes, Nuestra Señora de los Remedios, Santa Rita hasta esquina Mercado, Rambla Baja y Avenida de la Constitución. Hasta el momento, y tomando como referencia las opiniones de comerciantes y clientes, la iniciativa ha tenido gran aceptación.

  Més informació
 • 30 Desembre 2016
  Moncada comença nova campanya de foment de compra local.

  Durant els següents mesos esta serà la imatge que tindran les tanques publicitàries a Moncada. Des de la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Moncada en col·laboració amb l'Associació de Comerciants del municipi, es desitja visualitzar en imatges divertides, el conjunt d'accions de foment del consum local que es practiquen al llarg de l'any.

  Més informació
 • 29 Desembre 2016
  Xàbia Històrica et convida a la ruta dels aparadors nadalencs

  Alguns carrers compten amb decoració nadalenca i a més hi ha nombrosos comerços que han decorat els seus aparadors per motivar als veïns a realitzar les seves compres de nadal a Xàbia Històrica. Totes les vies, les més grans i les més estretes amaguen un comerç amb un aparador per descobrir.
  La decoració s'ha realitzat amb diferents materials i el guanyador rebrà un premi, també hi haurà un guardó per al segon i el tercer. Així com dos accésits de 50 euros.

  Més informació
 • 29 Desembre 2016
  Torrevieja ¡¡COMPRAR EN EL XICOTET ET FA MOLT GRAN!!

  22 diciembre:

  Hazte fotos con personajes navideños en el centro de Torrevieja y La Mata.

  23 diciembre:

  El Espíritu Navideño sigue vivo en Torrevieja.

  24 diciembre:

  Cuentacuentos itinerante y Duendes – por la mañana.

  Busca al Comprador infiltrado en los comercios y diviértete con él.

  27 diciembre:

  Musical Infantil  ¡Jo, Mamá! “Experiencia rockera donde los niños cantan y bailan”- 17:30 horas – Calle Concepción.

  29 diciembre:
  El Espíritu Navideño sigue vivo en Torrevieja.

  30 diciembre:
  Hazte fotos con personajes navideños en el centro de Torrevieja y La Mata.

  31 diciembre:

  Busca al Comprador infiltrado en los comercios y diviértete con él.

  2 enero:

  Teatro de Títeres “Huellas”  Divertido recorrido sobre el origen de la relación entre el hombre y el perro.- 12:30 horas – Calle Concepción. (3 pases de 50 personas).

  4 enero:
  Hazte fotos con personajes navideños en el centro de Torrevieja y La Mata.

  5 enero:
  Hazte fotos con personajes navideños en el centro de Torrevieja y La Mata.

  Cabalgata de Reyes – (pincha aquí para ver el itinerario y descargar tu carta).

  Més informació
 • 27 Desembre 2016
  ANIMACION INFANTIL EN BARRIOS DE CASTELLON

  Puedes consultar aquí los días y las horas.

  Més informació
 • 27 Desembre 2016
  L’observatori de Comerç ha acordat els deu festius hàbils de 2017
  Més informació
 • 23 Desembre 2016
  CONVOCATORIA SUBVENCIONES PARA LA REALIZACIÓN DE ACTIVIDADES DE PROMOCIÓN DIRIGIDAS A LA DINAMIZACIÓN DEL COMERCIO LOCAL EN SAGUNTO

  Finalización plazo presentación de solictudes hasta el día 1 de enero de 2017.

   

  EDICTO CONVOCATORIA

   

  EDICTO MODIFICACIÓN PLAZO

  Més informació
 • 22 Desembre 2016
  AJUDES FOMENT DE LA AUTOCUPACIÓ I EMPRENDIMENT 2016 AJUNTAMENT DE TORRENT
  Més informació
 • 22 Desembre 2016
  ANIMACIÓN INFANTIL NAVIDEÑA EN LA PLAZA MAYOR 2016

  Animación infantil, talleres, globoflexia, magia y más actividades para los pequeños en la plaza Mayor de Castellón.

  Consulta aquí el calendario y las actividades previstas.

  Més informació
 • 22 Desembre 2016
  MERCAT NADALENC

  Mercado Navideño en la plaza Santa Clara, desde el 19 de diciembre de 2016 al 8 de enero de 2017, con la participación de la Asociación de Artesanos de Castellón y de ONGS.

  Més informació

 • Pàgina 10 de 402

 • Mostrant del 181 fins al 200 d'un total de 8040 registres

T'interessa

Canal YouTube Afic

Consultes on-line

Exposició pública i consultes del PATSECOVA

Festius hàbils per a la pràctica comercial

Seguix-mos a Twitter

Anàlisi i Autodiagnòstics

Actualitat Xarxa Afic

 • ©2017 Generalitat Valenciana.
 • Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball
 • El portal del comerç sostenible