El portal del comerciant
Vosté es troba ací:

Noticies

 • 23 febrer 2017
  Talleres para personas emprendedoras. Febrero 2017

  Arrancamos el año con una nueva edición de los "Talleres para personas emprendedoras". Este mes en los municipios de Albalat dels Sorells y foios los días 23 y 24 de febrero, respectivamente. duración total: 5 horas.

  23/02/2017    09:30-11:30h.   Primera sesión en Albalat dels Sorells 

  24/02/2017    09:30-12:30h.   Segunda sesión en Foios

  Més informació
 • 23 febrer 2017
  TALLER COM CANVIEM LA COSA JA

  Afic - Creama Pego ha programat un taller per als comerciants i empresaris de la Marina Alta titulat "Com canviem la cosa ja!", una formació lligada al nou concepte de la "Tiendología" que arriba de la mà del consultor Manuel Amat.

  AFIC GATA: Curs

   

  El ponent ens parlarà del canvi necessari per als comerços, a partir de la generació de confiaça, tant en un mateix com a la resta de l'equip i, per descomptat, als clients.

  Es treballarà, durant 4 hores que influiran en cada comerciant de forma decisiva per a prendre consciència del seu potencial com a venedor inspirador i líder del seu equip, els segúents aspectes:
  - Des del coneixement propi, es treballarà en el desenvolupament del potencial com a venedor inspirador de confiança de cada participant.
  - Des del coneixement del negoci de cada alumne, aprendreu a enfocar el negoci cap al client. Si penses com a client, gestionaràs com el teu client.

  Els beneficis que aporta la participació:
  - Conèixer amb profunditat les potencialitats pròpies de cada comerciant i les del seu negoci.
  - Agafar confiança per a liderar  el teu equip i  enfocar-lo al client.
  - Descobrir el teu potencial com emprenedor/a de idees innovadores.

   

  El taller s'impartirà els dies 21 i 23 de març a la Casa de Cultura de Pego  gratuït per a tots els comerciants i empresaris, així com per a totes les persones interessades. L'horari serà de 15:00 a 17:00 hores.

  Amb aquestes actuacions, AFIC-Creama Pego tracta d'impulsar la formació permanent entre tots els seus usuaris perquè afrontin els nous reptes que l'economia actual presenta, així com per dotar d'eines estratègiques als emprenedors i empresaris de la comarca.

   

  Les places són limitades i per assistir al taller és imprescindible la inscripció prèvia en Creama-Pego Tel. 96 557 12 55  -  acarbonell@creama.org.

  Més informació
 • 23 febrer 2017
  Cicle de Xarrades Foment de l’Espirit Emprendedor

  Cicle de Xarrades dirigides a emprenedors o empresaris que acaben d'obrir el seu negoci on s'aborden temes tan importants com l'elaboració d'un pla d'empresa i viabilitat, com materialitzar la idea de negoci o com poder reconèixer les necessitats del mercat.

  Aquestes xarrades són gratuïtes però requereixen d'inscripció prèvia en l'Agència de Desenvolupament Local Afic-*Creama Calp, telèfon 965839033 o correu electrònic ellorca@creama.org.

  Més informació
 • 22 febrer 2017
  Seminari Motivació empresarial i Autoocupació

  L'Ajuntament d'Alzira aposta pel foment de la cultura emprenedora i, per a açò, promou iniciatives i projectes emprenedors que impulsen la creació de noves empreses en la nostra ciutat. En aquest sentit i fruit del conveni de col·laboració subscrit amb el Centre Europeu d'empreses Innovadores CEEI València, en el qual es contempla la realització de diferents activitats, s'imparteix aquest seminari.

  El Seminari de Motivació Empresarial i Autoocupació té per objectiu, sensibilitzar sobre el concepte de emprenedurisme proporcionant informació rellevant, recursos i eines per a la creació d'empreses.

  A través de la presentació d'exemples concrets de bones pràctiques en la creació de noves empreses, aquest Seminari tractarà de reforçar als assistents la possibilitat de l'autoocupació com a eixida professional.

  DIRIGIT A

  Emprenedors, aturats i qualsevol persona interessada a conèixer en què consisteix “Emprendre” i ampliar informació sobre la cultura emprenedora i sobre la possibilitat d'emprendre com a alternativa a l'ocupació per compte d'altri.

  TEMARI

  1. Com es fomenta el emprenedurisme des de Emprenemjunts

  2. Emprenemjunts: una plataforma de tots para tots

  - Què és Emprenemjunts? Utilitats Emprenemjunts

  - Recursos i instruments web de suport per a emprenedors: Guies i Fitxes d'Activitats Empresarials, Tràmits de Constitució i Gestió Diària d'empresa, Manuals de Gestió Empresarial, Pla d'empresa Online, etc.

  3. Com s'és emprenedor

  - Entendre què és ser emprenedor: Emprendre, Persona, idea, Societat i Èxit

  - Conèixer les barreres i els motius per a emprendre

  4. Som emprenedors? Comportament emprenedor

  5. Consells per a emprendre

  6. Gestió empresarial

  - Model de negoci

  - Pla d'empresa: DAFO, Formes Jurídiques i Tràmits, Econòmic-financer

  - Elevador Pitch

  - Errors en emprendre

  DATA I HORARI: dijous 2 de març, de 09:30 a 12:30h.

  LLOC: Seu IDEA. Ronda d'Algemesí, 4. Alzira 

  PONENT: Isidro Camp. Assessor Projectes Empresarials i Innovació en CEEI València

  PLACES DISPONIBLES: 30 places disponibles

  PREU: Gratuït

  Aprofita aquestes jornades per a millorar la teua formació en el món del emprenedurisme. 

  Pots inscriure't a través del formulari disponible en la web o ben cridant al 96 245 51 01.

  Més informació
 • 22 febrer 2017
  TALLER DE CUINA CIP FB BATOI

  Al Mercat de Sant Roc, el proper DIVENDRES DIA 24, s'oferirà de la mà d'alumnes del cicle de cuina del CIP FP BATOI, un taller amb ingredients adquirits al Mercat de Sant Roc.

  Un grup d'alumnes pre-elaboraran al matí, i un altre grup finalitzaran les tapes entre les 17h. i les 18: 30h, després de la qual cosa, i fins al tancament del Mercat es podrà degustar qualsevol tapa + una beguda per 0,50 €.

  Les tapes seran ofertes pels alumnes en els tres vestíbuls del Mercat, i la beguda es podrà adquirir a qualsevol lloc de venda.

  Aquest projecte neix des del centre educatiu, i al Mercat de Sant Roc està encantat en donar suport a aquesta iniciativa tan interessant per als futurs xefs de la Ciutat.

  Més informació
 • 22 febrer 2017
  SESSIÓ RECERCA D’OCUPACIÓ

  Aquest matí s'ha celebrat, a l'aula de formació de la Casa de Cultura d'Ondara, una sessió dirigida a persones desempleades de llarga duració. Es tracta d'una acció formativa englobada en el programa EMCOLD i subvencionada pel Servef, gestionada a través de la Regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament d'Ondara per mitjà de l'ADL-AFIC local.

  En la sessió han participat 12 persones (6 dones i 6 hòmens). La acció d'iniciació, denominada “Recerca d'ocupació a través d'Internet I”, ha consistit en la creació de correu electrònic, utilització de buscadors i portals d'ocupació, així com de pàgines web d'empreses i institucions. De fet, els participants ja s'han inscrit en algunes ofertes.

  La classe s'ha impartit a l'aula recentment dotada per l'Ajuntament d'Ondara amb nous equips informàtics per a usuaris i formador.

   

  Més informació
 • 21 febrer 2017
  L’Alcalde acudeix a l’entrega del Premi d’Honor de les Lletres Catalanes a l’alcoiana Isabel-Clara Simó

  Ahir, es va entregar al Palau de la Música de Barcelona, el 49è guardó del Premi d’Honor de les Lletres Catalanes, que Òmnium Cultural, atorga cada any. En 2017, la guardonada ha sigut l’escriptora alcoiana, Isabel-Clara Simó, una de les autores més llegida en llengua catalana.

  L’alcalde, Toni Francés, va acudir, ahir dilluns a Barcelona,a l’entrega del Premi d’Honor de les Lletres Catalanes a l’alcoiana Isabel-Clara Simó. Francés, en representació de la ciutat, va voler acompanyar a una persona molt reconeguda i estimada a Alcoi tal i com va declarar: «Més enllà de la indiscutible vàlua literària d’Isabel-Clara Simó, amb una obra molt prolífica, d’haver rebut importantíssims premis, o de la seua trajectòria acadèmica i de vocació periodística, parlem d’una persona molt estimada a Alcoi, icona cultural i feminista d’un part de la nostra societat i, com no, medalla d’Or de la Ciutat».

  Francés va afegir: «Isabel ens ha retratat i estimat a través de les seues obres i els alcoians l’hem llegit i admirat, títols que ens toquen de prop com «Alcoi, Nova York», «Júlia» o altres reconegudes novel·les, moltes d’elles en defensa de la dona i la infància, han fet que molts alcoians se senten, amb ella, profundament orgullosos de la seua llengua, la seua cultura i la seua terra. Per això, hui, estem ací, per a compartir eixe reconeixement a una alcoiana, filla predilecta d’Alcoi, a la que l’associació Òmnium Cultural ha premiat tant per la seua obra com per la seua contribució a la vida cultural».

  Durant la nit, la pròpia Isabel-Clara Simó va comunicar al president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, que el premi li feia el mateix goig que li va fer ser batejada com a ciutadana il·lustre del poble on va néixer el 1943. Recordem que Isabel-Clara Simó va rebre la medalla d’or i el títol de filla predilecta d’Alcoi, de mans de l’alcalde, Toni Francés, al 2013.

  Amb l’alcalde, també van estar present a l’acte del Palau de la Música , diferents alcoians, amics de l’escriptora, i coneguts al món acadèmic i cultural, com l’artista alcoià, Toni Miró o el periodista alcoià, Ezequiel Moltó. Durant l’acte es van llegir fragments recitats d'alguns dels cinquanta llibres de Simó amb la ballarina Anna Hierro i el violoncel Jordi Claret. Entre els llibres estaven l’obra ambientada a la Revolució del Petroli, 'Júlia' (1983) convertida en ruta teatralitzada a la ciutat; i altres com el 'El Mossèn' (1987), 'La Salvatge' (1994), 'El professor de música' (1997), 'El conjur' (2009), 'Jonàs' (2016), així com fragments musicals d’Ovidi Montllor, de Bach o de VerdCel.

  Com és habitual a ella, Simó va fer un discurs on va dir el que pensava, de marcat caràcter polític i indicant frases com: «Atrevim-nos a pensar per nosaltres mateixos i serem lliures!». L’alcoiana també va recordar un passatge d''Alícia en terra de meravelles': «Com se surt d'aquí?' li pregunta Alícia al gat, que li respon: 'Depèn d'on vulguis anar'. Quina gran lliçó per a la política!» va afirmar. L’escriptora va tancar el seu parlament amb un «Visca Alcoi, Visca Catalunya i Visca els Països Catalans».

  Als últims cinc anys, Alcoi ha entregat tres medalles d’or: Al 2013, a l’escriptora Isabel-Clara Simó, al 2015 a títol pòstum a l’acadèmic i crític literari, Ricardo Senabre, i el passat novembre, a l’artista internacional, Camilo Sesto.

  Més informació
 • 21 febrer 2017
  Seminari Motivació empresarial i Autoocupació

  Des de IDEA junt amb el CEEI València va a impartir-se el Seminari de Motivació empresarial i Autoocupació, en què es pretén sensibilitzar sobre el concepte d’emprenedoria proporcionant informació rellevant, recursos i eines per a la creació d'empreses. Aquest seminari està dirigit a emprenedors, desocupats i qualsevol persona interessada a conéixer en què consistix “Emprendre” i ampliar informació sobre la cultura emprenedora i sobre la possibilitat d'emprendre com a alternativa a l'ocupació per compte d'altre. TEMARI 1. Foment de l'emprenedoria 2. Emprenemjunts: una plataforma de tots per a tots ‐ Què és Emprenemjunts? Utilitats d’Emprenemjunts ‐ Recursos i instruments web de suport per a emprenedors: guies i fitxes d'activitats empresarials, tràmits de constitució i gestió diària d'empresa, manuals de gestió empresarial, pla d'empresa en línia, etc. 3. Com s'és emprenedor? ‐ Entendre que és ser emprenedor: emprendre, persona, idea, societat i èxit ‐ Conéixer les barreres i els motius per a emprendre 4. Som emprenedors? Comportament emprenedor 5. Consells per a emprendre 6. Gestió empresarial ‐ Model de negoci ‐ Pla d'empresa: DAFO, formes jurídiques i tràmits, econòmicofinancer ‐ Elevador Pitch ‐ Errors a l’emprendre DURADA: 3 hores PROFESSORAT: tècnics del CEEI València. Aprofita estes jornades per a millorar la teua formació en el món del emprenedurisme. S'impartixen en les pròpies instal·lacions d'IDEA, el dijous 2 de març, en horari de 9.30 a 12.30 h. Per favor, confirma la teua assistència mitjançant: •Correu electrònic: adl@idea-alzira.com •Presencial: IDEA - Ronda d’Algemesí, 4- o telefonant al 96 245 51 01

  Més informació
 • 21 febrer 2017
  AFIC-Creama Xàbia programa una segunda edición del curso de videomarketing para emprendedores

  El primer dels tallers programats pel Creama Xàbia va començar ahir amb 20 alumnes que van poder aprendre sobre posicionament, paraules clau i a crear un canal de youtube. També van poder conèixer exemples de bon ús d'aquestes eines de videomarketing i nínxols de mercat que s'estan portant cap en la comarca.

  El regidor de Foment Econòmic i Creama, Cesc Camprubí, ha manifestat que amb la incoporación d'un Agent de Desenvolupament Local (ADL) tecnològic, "anem a fomentar més si cap les accions formatives relacionades amb les xarxes socials i el màrqueting digital”. Entre les funcions d'aquest tècnic estaran les de generar noves activitats relacionades amb les noves tecnologies de la informació i comunicació i ajudar a empreses i emprenedors en el món digital dotant-los de formació i bones pràctiques.

                     

  Més informació
 • 21 febrer 2017
  COMENÇA LA COL·LOCACIÓ DE L’ENRAMADA

  La Brigada d'Obres de l'Ajuntament d'Alcoi va començar ahir la instal·lació de l'enramada amb els 19 trams de la plaça d'Espanya.

  Una vegada va passar el darrer autobús, quan ja havien tocat les 22 hores es va seguir mateix el procediment dels darrers anys, seguint totes les mesures de seguretat que marca la llei actual.

  La col·locació seguirà aquesta nit amb 20 trams en Sant Nicolau, demà continuaran amb 19 també a Sant Nicolau i Sant Llorenç i acabaran la setmana, dijous, amb 20 trams de Sant Llorenç i País Valencià.

  La setmana vinent dilluns acabaran la Avinguda País Valencià, amb els 15 trams restants, dimarts serà el torn del Mossèn Torregrosa, Sant Tomás, Sant Blai i Gonçal Barrachina, amb un total de 19 trams, dimecres estaran al carrers Pinto Casanova(Major), Sant Miquel i Sant Jordi, amb 18 trams, i acabaran el dijous amb els 18 trams dels carrers Sant Francesc i L'Escola.

  La Policia Local està avisada d'aquests treballs i es col·locaran les pertinents plaques per avisar de les prohibicions d'aparcaments en cada tram.

  El regidor de Festes, Raül Llopis destaca «la gran tasca que fa la Brigada d’Obres des de fa més de 30 anys col·locant l’enramada, que des de l’any passat compta amb nous escuts, d’un material més lleuger». Llopis també ha volgut «demanar disculpes per les possibles molèsties que ocasionem als veïns durant aquests treballs».

   

  Més informació
 • 20 febrer 2017
  Diagnósticos de Punto de Venta DPV

  Desde la Concejalía de Impulso de la Actividad Económica y Empleo del Ayuntamiento de Castellón de la Plana, con el propósito de mejorar la competitividad en el comercio local, se tiene previsto realizar 25 diagnósticos de punto de venta durante el ejercicio 2017.

  Estos diagnósticos consisten en la asistencia técnica a los comerciantes que lo deseen por un equipo de consultores expertos en el marketing estratégico del punto de venta y de visual merchandising, de la Cámara de Comercio de Castellón, que identificarán los puntos críticos o aspectos desfavorables que afecten negativamente a la competitividad de su establecimiento y que le asesorarán en la aplicación de nuevas estratégicas.

  La realización de estos diagnósticos es totalmente gratuita para los comerciantes, por lo que si está interesado, puede cumplimentar la inscripción clicando en el siguiente enlace, solo hay disponibles la realización de 25 diagnósticos, por lo que se realizarán por riguroso orden de inscripción:

  http://www.camaracastellon.com/otros-servicios/jornadas-y-eventos/insertar.asp?id=676

  Més informació
 • 20 febrer 2017
  CELEBRA SAN VALENTÍN EN SANT JOAN

  Gracias a esta  propuesta conseguiremos dinamizar el consumo durante el mes de febrero, atrayendo a numerosos clientes dispuestos a disfrutar de una gastronomía en la que les enamorará su rica explosión de sabores y su irresistible precio y de los mejores detalles para regalar  a precios irresistibles.

   

  Para ello, os proponemos:

   

  HOSTELEROS: “MENÚS QUE ENAMORAN” la elaboración de un menú original, atractivo y delicioso, para que todos los que lo deseen, durante los días 1 al 19 de febrero, puedan compartir con una persona especial, una deliciosa comida o cena que les proporcione una experiencia inolvidable por un módico precio de 25 € la pareja.

   

  COMERCIOS: “REGALO CON CORAZÓN” .Todos aquellos comercios que se adhieran a la iniciativa dispondrán de una etiqueta en forma de corazón que cada comerciante deberá colocar en aquel producto que quiera promocionar, aplicando un descuento especial para fomentar el consumo que genera dicha celebración. Con esta nueva propuesta, pretendemos aprovechar  el vaivén de público que atrae los MENÚS QUE ENAMORAN para ofrecerle, igualmente, un comercio dinámico y atractivo.

     

  La Concejalía de Comercio realizará una potente campaña publicitaria en medios de comunicación, redes sociales, webs de turismo… y editará el material gráfico necesario para dar difusión a vuestras propuestas gastronómicas y comerciales.

  INICIATIVA AMPLIADA HASTA EL 25  DE FEBRERO

  Més informació
 • 20 febrer 2017
  CELEBRA SAN VALENTÍN EN SANT JOAN

  Gracias a esta  propuesta conseguiremos dinamizar el consumo durante el mes de febrero, atrayendo a numerosos clientes dispuestos a disfrutar de una gastronomía en la que les enamorará su rica explosión de sabores y su irresistible precio y de los mejores detalles para regalar  a precios irresistibles.

   

  Para ello, os proponemos:

   

  HOSTELEROS: “MENÚS QUE ENAMORAN” la elaboración de un menú original, atractivo y delicioso, para que todos los que lo deseen, durante los días 1 al 19 de febrero, puedan compartir con una persona especial, una deliciosa comida o cena que les proporcione una experiencia inolvidable por un módico precio de 25 € la pareja.

   

  COMERCIOS: “REGALO CON CORAZÓN” .Todos aquellos comercios que se adhieran a la iniciativa dispondrán de una etiqueta en forma de corazón que cada comerciante deberá colocar en aquel producto que quiera promocionar, aplicando un descuento especial para fomentar el consumo que genera dicha celebración. Con esta nueva propuesta, pretendemos aprovechar  el vaivén de público que atrae los MENÚS QUE ENAMORAN para ofrecerle, igualmente, un comercio dinámico y atractivo.

     

  La Concejalía de Comercio realizará una potente campaña publicitaria en medios de comunicación, redes sociales, webs de turismo… y editará el material gráfico necesario para dar difusión a vuestras propuestas gastronómicas y comerciales.

  INICIATIVA AMPLIADA HASTA EL 25  DE FEBRERO

  Més informació
 • 20 febrer 2017
  OUTLET DEL COMERÇ D’ALCOI

  Divendres 3: de 17:00 a 21:00h

  Dissabte 4: de 10:00 a 14:00h i de 17:00 a 21:00h

  Diumenge 5: de 10:00 a 14:00h

   

  Més informació
 • 20 febrer 2017
  Presentat el Portal de Comerç Sostenible

  La nostra regidora de Comerç, Vanessa Moltó, ha presentat la nova web que ha dissenyat la seua regidoria: El Portal del Comerciant. El seu objectiu, és que tant comerciants com a emprenedors ofereixin informació important per al secotor.

  Destaca dos sectors al portal. Un racó per a l'emprenedor; on podrà trobar tota la informació que li pugui fer falta per a la creació de la nova empresa. I un altre racó per al comerciant, on pot trobar tràmits com a normativa general, ordenances municipals, ajudes i subvencions, entre d'altres.

  En aquest portal ha destacat quatre punts clau; com el servei de consulta en línia per a qualsevol dubte que es pugui presentar sense haver de desplaçar-se a l'oficina, la galeria comercial; la qual reuneix els comerços de la ciutat; actualment s'han incorporat 711 i a través de la qual ofereixen els seus productes, el Viaplan; eina que permet als emprenedors confeccionar un pla d'empresa i ha destacat que el portal recull una bossa, que mostra els locals disponibles per instal·lar un negoci a Alcoi, és un dels principals continguts del portal del comerciant.

  Aquesta iniciativa ha nascut del Pla d'Acció Comercial que es va iniciar l'any passat amb l'ampliació de la vorera de Mossent Torregrosa i la conversió en zona de vianants del carrer Regiment Biscaia.

  La regidora destaca que aquest portal permet obtenir varia informació del sector, així com també és una oportunitat per donar visibilitat al turista o visitant que vingui a Alcoi perquè sàpiga quins comerços pot trobar, els productes que ofereixen i on estan situats.

  Finalment, Vanessa ha volgut agrair la implicació del personal AFIC i l'esforç dels comerciants i associacions, a més d'afirmar que aquesta iniciativa suposarà un avenç per als comerciants.

  El portal del comerç sostenible és una iniciativa de la Conselleria d'Economia Sostenible i Comerç.

  L'accés al portal es pot realitzar a través del web de l'Ajuntament d'Alcoi www. alcoi.org o entrant directament en  http://www.alcoi.portaldelcomerciante.com/

  Més informació
 • 19 febrer 2017
  III Fira de la Comunió Alfafar
  Més informació
 • 19 febrer 2017
  Benicarló. La Festa de la Carxofa se’n va de caminada pels aljubs

  La Festa de la Carxofa es calça les sabatilles de caminar i es prepara per a una caminada que recorrerà alguns dels paratges més emblemàtics de Benicarló amb parada a dos dels aljubs que caracteritzen l'arquitectura popular del camp benicarlando, el del Puig i el de la Fossa del Pastor. El trajecte comptarà amb quatre punts d'avituallament amb fruita, beguda, pastes dolces, pastissets de carxofa i la imprescindible mistela per a calfar el cos. La marxa a peu sortirà a les 8:30 des del Pavelló Poliesportiu Municipal per a enfilar la rambla de Cervera, passant per la gravera i el corral de Cabres. Després, buscarà el camí que discorre paral·lel a l'autopista fins arribar a l'aljub de la Fossa del Pastor.

  més

  Més informació
 • 18 febrer 2017
  NITS AL MERCAT

  El Mercat Municipal obri les seues portes dissabte que ve en una nova edició de Nits al Mercat.

  La campanya de dinamització dels comerços del Mercat Municipal de Burjassot, Nits al Mercat, està sent tot un èxit des de la seua posada en funcionament. Una vegada al mes, el Mercat obri les seues portes el dissabte a la nit i reuneix a centenars de veïns i veïnes que poden degustar els millors plats, elaborats amb productes propis de cadascun dels llocs, fets en el mateix moment del seu consum.

  Aquest mes d’octubre no va a ser una excepció i, de la mà de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Roc Senent, a través de CEMEF i en col·laboració amb l’Associació de Comerciants del Mercat Municipal (CODEMER), dissabte 18 de febrero a partir de les 20:30 hores tindrà lloc una nova Nit al Mercat.

  Una gran nit gastronòmica en la qual es podran degustar els millors productes que ofereixen els llocs del Mercat als ciutadans de Burjassot, elaborats al moment i a preus molt assequibles.

  Més informació
 • 18 febrer 2017
  NITS AL MERCAT DE BURJASSOT

  El sábado 18 de febrero es una fecha marcada en el calendario para las vecinas y los vecinos de Burjassot ya que van a poder degustar las mejores tapas y platos realizados con los mejores productos. Lo van a hacer en el Mercado Municipal que, de la mano de la Concejalía de Promoción Económica, dirigida por Roc Senent, de la Asociación de Comerciantes del Mercado, CODEMER, y con la gran labor de CEMEF, va a acoger la vuelta de Les Nits al Mercat.

  Bollería, tapas, frituras, embutido, hamburguesas…todos los platos imaginables, a precios asequibles, se pueden degustar en esta noche gastronómica del Mercado Municipal que comenzará a las 20:30 horas.

  Antes de degustar todos los platos señalados, elaborados con los mejores ingredientes, se llevará a cabo, a las 20 horas, la presentación de la nueva imagen del Mercado Municipal de Burjassot. Una imagen atractiva, moderna y a la vez con la esencia del Mercado de siempre.

  No hay excusa el sábado 18 de febrero para no pasarse por el Mercado Municipal de Burjassot.

  Més informació
 • 18 febrer 2017
  NUEVA IMAGEN DEL MERCADO MUNICIPAL DE BURJASSOT

  El 18 de febrero a las 20 horas se presentará la nueva imagen y todas las Novedades del Mercado Municipal de Burjassot.

  Més informació

 • Pàgina 1 de 400

 • Mostrant del 1 fins al 20 d'un total de 7983 registres

T'interessa

Consultes on-line

Exposició pública i consultes del PATSECOVA

Festius hàbils per a la pràctica comercial

Seguix-mos a Twitter

Anàlisi i Autodiagnòstics

Actualitat Xarxa Afic

 • ©2017 Generalitat Valenciana.
 • Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball
 • El portal del comerç sostenible